Lola 42-46. rész tartalma

Lola 42-46. rész tartalma

 

 

2015.02.02., Hétfő 16:55 - 42. rész

Marcelo elhagyja a birtokot nagyon dühösen, még Lolát sem várja meg, hogy elköszönjön tőle. Lorenza a történtek miatt annyira kiborul Silvanára és Priscilára, hogy egy veszekedés után kiteszi őket a házból, de rosszul lesz és elájul. A két nő nem siet a segítségére, sőt nem engedik, hogy az alkalmazottak orvost hívjanak hozzá. Eközben a Galeano birtokon Lolát körülrajongják a fiúk?

2015.02.03., Kedd 16:55 - 43. rész

Silvana és Priscila átkutatják a házat míg Lorenza betegen, lázasan az ágyban fekszik. Reginának feltűnik, hogy Lorenza már napok óta nem teszi ki a lábát a házból és utánajár, hogy mi történt. Nacho elmondja, hogy Lorenza beteg és a rokonok nem engedik, hogy kihívják az orvost. Regina egyből felhatalmazza Lolát, hogy átmenjen intézkedni?

2015.02.04., Szerda 16:55 - 44. rész

Silvana és Priscila mindent megtesznek azért, hogy még jobban elszigeteljék a külvilágtól Lorenzát, de Renato és Lola sikerrel járnak és elhozzák magukkal Mojica doktort. A férfi gyorsan átlátja a helyzetet és azonnal megvonja Lorenzától a sok gyógyszert. Lola egyre kellemetlenebbül érzi magát a Galeano fiúk viselkedése miatt?

2015.02.05., Csütörtök 16:45 - 45. rész

Silvana és Priscila az éj leple alatt akarják elhagyni a házat. A pakolásban szem elől tévesztik az ékszereket rejtő táskát és már épp az őrület határán vannak, amikor megjelenik Marcelo. Silvana maga alatt van, Lorenza viszont nagyon boldog, hogy újra láthatja a fiát. A Galeano fiúk egyre jobban belehabarodnak Lolába?

2015.02.06., Péntek 16:55 - 46. rész

Marcelo bevallja, hogy az anyjával marad a birtokon. Regina még mindig nagyon aggódik Lorenzáért, Lolát kéri meg, hogy derítse ki mi folyik a szomszédban. Silvana színésznői képességeiről tanúbizonyságot téve meggyőzi Lorenzát, hogy ne küldje el őket a házból. Lola rájön, hogy Marcelo visszatért, de Priscila tesz róla, hogy egy perig se örülhessen a jó hírnek?