Lola 52-56. rész tartalma

Lola 52-56. rész tartalma

 

 

2015.02.16., Hétfő 16:55 - 52. rész

Kiderül, hogy Nicolasa terhes, ám Nachónak esze ágában sincs feleségül vennie. A lány elkeseredésében nagy butaságot tesz, de Lola az utolsó pillanatban közbelép. Romero és Fabian új ötlettel állnak elő, Silvanának és Priscilának kéne felkészítenie a horneros-i lányokat a szépségversenyre, amit a bárban szerveznek. A két nő kapva kap az ajánlaton, lévén, hogy ezzel a kurzussal még több pénzhez juthatnak?

2015.02.17., Kedd 16:55 - 53. rész

Marcelót egyre jobban zavarja, hogy Silvana és Priscila tanítványai megszállták a házat. Mindenki értesült arról, hogy Nicolasa teherbe esett, és senki nem érti, Nacho miért nem vállalja a felelősséget. René elkészült a Szuper-Ikarosszal és készen áll, hogy Lolával leteszteljék az új találmányát. Egyre többen jelentkeznek Fabián szépségversenyére, köztük a glamúr órák hallgatói?

2015.02.18., Szerda 16:55 - 54. rész

Lolának sikerül repülnie a Szuper Ikarosszal, ezért René is megpróbálja, azonban súlyos balesetet szenved. Nicolasa Lolát hibáztatja a sok balszerencséért, és el akarja érni, hogy kirúgják a házból. Regina felszámolja René laboratóriumát. Lola úgy érzi, Marcelo beszélni akar vele, de Pablo azt tanácsolja neki, inkább felejtse el a fiút. Fabian és a lányok lelkesen készülnek a szépségversenyre?

2015.02.19., Csütörtök 16:40 - 55. rész

Renét hazaengedik a kórházból. Fabian és Romero ráveszik Reginát, Lorenzát, Marcelót és Romanót, hogy bíráskodjanak a szépségversenyen. Aquiles szörnyű jövőt jósol Lolának. Marcelo bevallja anyjának, hogy szereti Lolát, de kételyei vannak a lánnyal kapcsolatban. Romano és Marcelo majdnem összeverekednek, de Lorenza közbelép?

2015.02.20., Péntek 16:55 - 56. rész

Kezdetét veszi a szépségverseny, ami túl sok időt igényel a zsűri részéről. Egyes versenyzők szülei megkörnyékezik Lorenzát és Reginát, hogy biztosítsák lányuk győzelmét. A két nő elutasítja őket, de Silvanával és Priscilával már más a helyzet. Ők veszélyes játékba kezdenek?