Lola 62-66. rész tartalma

Lola 62-66. rész tartalma

 

2015.03.02., Hétfő 16:55 - 61. rész

Lola Pablótól kér segítséget, aki elhelyezi őt a lányánál, Monicánál. A nő férje először hallani sem akar a dologról, de amint meglátja Lolát, meggondolja magát. Lorenza értesül arról, hogy Regina elküldte a keresztlányát és megkéri Nachót, hogy kerítse elő. Lola kizárólag Marcelóra vár, csakhogy a férfi nem tud semmiről, mert a verekedés óta kórházban fekszik.

 

2015.03.03., Kedd 16:55 - 62. rész

Monica férje mindenáron Lola közelébe akar férkőzni. Pablo elmeséli Lolának, hogy Lorenza már keresteti. A Galeano fiúk hazamehetnek a kórházból, csakhogy senki nem szól nekik Loláról. Így az ebédlőasztalnál derül ki, hogy valami nem stimmel és Regina kénytelen elmesélni, mi történt. Romano összetörik és Lola szobájában ücsörögve próbálja felidézni a lány emlékét.

2015.03.04., Szerda 16:55 - 63. rész

Lola Pablo lányának házában dolgozik, ahol Gerardo, a férj rátámad, amikor a családja elmegy otthonról. Lolát Fabián menti meg, aki a férfi tartozását jött behajtani. Miközben elindulnak a buszpályaudvar felé, Fabián rábeszéli Lolát, hogy dolgozzon nála a bárban. Nicolasa továbbra sem egy konyhatündér, és a Galeano fiúknak nagyon hiányzik Lola.

2015.03.05., Csütörtök 16:55 - 64. rész

Marcelo elhagyhatja a kórházat mindenki nagy örömére. Az első dolga, hogy felkeresi Lolát. Regina elmondja neki, hogy már nem dolgozik náluk. Marcelo esze-veszetten keresi a faluban, hogy megtalálja. Mivel nem jár sikerrel, eldönti, hogy visszamegy a fővárosba. Közben Lola Fabiánnál kezd el dolgozni.

2015.03.06., Péntek 16:45 - 65. rész

Lolát egyfolytában piszkálják a bár pincérnői, azonban Fabian kiáll mellette. Silvana és Priscila mindenáron rá akarják venni Lorenzát, hogy adja el a birtokot, és költözzön mindenki a fővárosba. Juana meghallja ezt a tervet és elmondja Nicolasának, Nachónak és Ovidiónak. Reginát és a Galeano fiúkat is rosszul érinti ez a hír.

2015.03.09., Hétfő 16:55 - 66. rész

Nacho és Ovidio nem örülnek neki, hogy Lola Fabiannál dolgozik. Ám hiába győzködik a lányt, hogy hagyja ott a bárt, ő nem ért egyet a véleményükkel. Feltett szándéka maradni és bebizonyítani, hogy ugyanaz a lány maradt, aki volt. Fabian aggódik, hogy elveszíti őt a sok negatív kritika miatt.Regina szörnyen maga alatt van, amióta megtudta, hogy Lorenza elköltözik, és arra kéri szomszédját, hogy maradjon.