Grizz, Panda és Jegesmedve, ők a Medvetesók

Ismerkedjünk meg a Cartoon Network új meséjének három főszereplőjével

 

Grizz

A három medve közül Grizz a rangidős és a döntéshozó. És joggal; ő az egyik legnagyobb szárazföldi emlős Észak-Amerikában. Sajnos, ez nem jelenti azt, hogy mindig ő hozza a legjobb döntéseket.

 

Panda

Talán mert veszélyeztetett faj tagja, vagy talán csak azért mert középső gyerek, Pandának nehézségei vannak az alkalmazkodással. De lehet, hogy egyszerűen csak túl sokat aggódik azon, hogy legfrissebb Facebook-bejegyzése mekkora sikert aratott. Akárhogy is, Pandának problémái vannak, amelyekről nem hajlandó beszélni.

Mint a legtöbb középső gyerek, Panda mindenben különbözik testvéreitől. Ha azok táncolni akarnak, Panda a falnál ácsorog. A másik kettő nagy húsevő, Panda vegetáriánus. Testvérei szeretnek találkozni, személyes kapcsolatban lenni az emberekkel, míg Panda kizárólag a neten éli a társadalmi életét. Remélhetőleg ez csak egy múló korszak nála.

 

Jegesmedve

Jegesmedve az álcázás nagymestere. Ezt a képességét bőven volt alkalma fejleszteni, miközben az Északi-sarkon zsákmányra vadászott, tudományának a nagyvárosban nagy hasznát veszi. A három testvér legfiatalabbja gyakran szorul háttérbe, csendes, visszahúzódó, de azért semmiképpen ne becsüljük alá: rengeteg rejtett képessége van: egy igazi szobatudós, ezermester.