Ákos új videoklippel és lemezzel indítja a tavaszt

Ákos új kiadvánnyal és klippel jelentkezik, majd indul hamarosan a koncertszezon is

 

 

Az énekes tavalyi, 170 ezres látogatottságú turnéja és az év végi dupla teltházas Aréna koncertje után új kiadvánnyal és egy innovatív klippel is jelentkezik. A kisfilm a dupla platinalemezes MÉG EGYSZER album UGYANÚGY című sikerdalához készült, és 2016. április 6-án vált elérhetővé a rajongók számára.

 

A klip a MÉG EGYSZER lemezborítójának tükröződésre épülő ötleteit viszi tovább. A látványvilág a már megszokott formációnak köszönhető: a klipet Ákos írta és rendezte, az operatőr Juhász Viktor, a trükkmester és vágó Streba Zoltán volt. A klip egyik fénypontja Piros Ildikó, Kossuth- és Jászai-díjas színművésznő, aki mellett feltűnik még a reklámfilmek világából már ismert Dorogi-ikerpár is.

“Megtisztelő volt számomra, hogy Piros Ildikó első megkeresésre vállalta a szerepet. Az ő jelenléte, fantasztikus játéka teljesen új dimenziót adott a forgatásnak és a dalnak is.” – nyilatkozta Ákos legújabb rendezése kapcsán.

 

A klippel egy időben a dal a rádiókban is megjelenik, illetve egy új EP lemez is napvilágot lát, UGYANÚGY címmel. A CD-n és digitálisan is elérhető kiadványon a címadó dal remix- és élő felvételes változata is szerepel, valamint két vadonatúj, sosem hallott szerzemény, A REMÉNY FIGYEL és a HELYREIGAZÍTÁS is jelenik meg albumon.

 

KLIP: Ákos - Ugyanúgy

 

Ákos számára a tavaszi kiadvány megjelenése után pár nappal indul a koncertszezon: 2016. május 1-jén Londonban startol a MÉG EGYSZER / TURNÉ 2016. A turné során több fesztiválon és határon túli helyszínen lép fel zenekarával. A londoni előadás mellett ismert a felvidéki nagykoncert dátuma Nagymegyeren, ezután júniusban Velencén és Békéscsabán, júliusban pedig Kisvárdán szólal meg a szintirock: ezekre az előadásokra már kaphatók a jegyek. Végül, de nem utolsósorban az évzáró koncert decemberben lesz esedékes a Papp László Budapest Arénában, az előadásra már több ezer jegy elkelt.

 

Egyelőre ezek a helyszínek és a dátumok ismertek:

 

ÁKOS • MÉG EGYSZER / TURNÉ 2016

 

Május 1.: LONDON (UK) – The Clapham GRAND

Június 4.: NAGYMEGYER (SK) – MŠK Thermál Futballstadion
Június 17.: VELENCE – A MI Velencénk Fesztivál
Június 18.: BÉKÉSCSABA – Sörfesztivál
Július 9.: KISVÁRDA - LeszFeszt

December 17.: BUDAPEST – Papp László Budapest Aréna