Éld az életem! 1-5. rész tartama

Éld az életem! 1-5. rész tartama

 

 

2016.08.15., Hétfő 16,35 - 1. rész

A napsütötte Los Angelesben él a gazdag Leonardo Fuentemayor és a szegény Pedro Pérez González. Ikertestvérek, azonban egyikük sem tud a másik létezéséről. Amikor útjaik keresztezik egymást, véletlenül felcserélik őket és Leonardo elfeled mindent, így elszabadul a pokol. Ezután a szoknyapecér, kissé szórakozott Pedrónak kell vezetnie a Fuentemayorok vállalatát, a komoly Leonardónak pedig a González család pinata boltját a piacon. Pedrónak kell feleségül vennie Fernandát, aki valójában a rivális család sarja, Leonardónak pedig Cocót, a lányt, aki kihasználja, hogy a fiú nem emlékszik semmire...

2016.08.16., Kedd 16,35 - 2. rész

Pedro lefújja az esküvőt, noha élete szerelmével házasodhatna össze. Leonardo állapota nem javul. Pedro mindent elkövet, hogy megszökjön a Fuentemayor család házából. Az esküvő lefújásával Ignacio és Fernanda terve meghiúsulni látszik.

2016.08.17., Szerda 16,35 - 3. rész

Pedro bármit megtenne Fernandáért, hogy a lány megbocsásson neki. Leonardo nem érzi jól magát a környezetében. Fernanda attól tart, hogy Leonardo rájött, hogy viszonya van Ignacióval. Pedro próbálja felvenni a kapcsolatot az igazi családjával. Leonardo emlékei pedig elkezdenek visszatérni.

2016.08.18., Csütörtök 16,35 - 4. rész

Pedro kideríti, hogy ki vette át a helyét. Leonardonak beugrik, hogy valakinek megkérte a kezét, de fogalma sincs, hogy kinek. Pedro próbálja feltörni Leonardo számítógépét. Fény derül Fernanda és börtönben ülő öccse múltjára.

2016.08.19., Péntek 16,35 - 5. rész

Miközben Pedro Fernanda szívét akarja elnyerni, Leonardo Palomát szeretné meghódítani. Leonardo elkezd pszichológushoz járni, hogy visszaszerezze az emlékeit. Inés magát okolja a történtekért.