Rabok és szeretők 6-10. rész tartalma

Rabok és szeretők 6-10. rész tartalma

 

 

2016.08.22., Hétfő 18,55 - 6. rész

Victoriát ismét megpróbálják elrabolni. José Ángel még időben a segítsére siet, azonban meglövik és kórházba kell szállítani. Eközben a Balvanera-birtokon Nikki elájul és kis híján megfullad a medencében. Francisco az utolsó pillanatban megmenti az életét, de a lányt így is kórházba kell vinni, ahol az orvosok megállapítják, hogy a lány valamilyen étkezési zavartól szenved. Nelson továbbra sem hagy fel Kendra meghódításával. Paula a családi zűrzavart kihasználva szeretne még közelebb kerülni Aníbalhoz.

2016.08.23., Kedd 18,55 - 7. rész

Franciscónak elege van Nikki gyerekes viselkedéséből és elhatározza, hogy felmond. Egy feltétellel marad csak a család szolgálatában, ha Nikki bocsánatot kér tőle. Megérkezik a Balvanera-házba José Ángel felesége és lánya, hogy meggyőződjenek arról, hogy a férfi jól van. Liliana azonban ennyivel nem éri be és arra kéri az apját, hogy végleg menjen velük haza. Beatriz munkát akar keresni, de Leonardo erről hallani sem akar és testileg-lelkileg terrorizálja a nőt.

2016.08.24., Szerda 18,55 - 8. rész

Cristina rajtakapja Victoriát és José Ángelt, amint a nő kiönti a szívét a férfinak. Cristina féltékeny lesz és összeveszik a férjével. Nikkin egyre jobban kezd elhatalmasodni eltitkolt betegsége. Francisco megismerkedik Lilianával, akinek rögtön megtetszik a testőr. José Ángel a hazautazás reggelére súlyosan belázasodik.

2016.08.25., Csütörtök 18,55 - 9. rész

Victoria új testőrt kap maga mellé, miután José Ángel a távozás mellett dönt. Kendra exkluzív szerződést köt a Meta Image-zsal, ennek ellenére Odettel, a konkurens reklámcég vezetőjével is megegyezik, hogy belső információkkal fogja ellátni a jövőben. Nikki nem bírja a bezártságot, ezért a család vidéki birtokára utazik Francisco kíséretében.

2016.08.26., Péntek 18,55 - 10. rész

José Ángel hazatér a tanyára, családja azonban aggódik érte, ezért Cristinával elmegy az orvoshoz. Liliana egyedül marad a házban, melyet Kendra felbérelt emberei felgyújtanak. Francisco éppen a faluban jár, észreveszi a tüzet és megmenti Lilianát. Felipe megjelenik volt felesége, Paula lakásán és szembesíti a nőt azzal, hogy a szeretője titkolja és rejtegeti. Adriana hazatér Európából és kiderül, hogy évekkel korábban elveszítette a lányát.