Benzingőzös hétvége jön az M4 Sporton

ˆhirdetés

Ez a hétvége nem telik el adrenalin löket nélkül M4 Sporton. Közmédia ajánló a hétvégére.

 

 

Szeptember 4-én, vasárnap tarolnak a technikai sportok, a benzingőzé lesz a főszerep az M4 Sport műsorán.

 

A reggel túraautó-világbajnoksággal kezdődik az M4 Sporton, majd a hajnali időmérő után a WTCC Japán nagydíj futamát sugározza az M4 Sport Motegiből (08.15), délután pedig a Forma-1 Olasz nagydíjat (13.30).

Szeptember 3-án, szombaton válogatott mérkőzést láthatunk, a Magyarország-Luxemburg kosárlabda Eb-selejtezőt élőben közvetíti 18.05-től az M4 Sport.

A közmédia többi adója is tartalmas kikapcsolódást kínál a hétvégén, péntek este az M2 Petőfi TV Akvárium Stage Pass című műsorában a Fran Palermo (23.30) lép fel, szombaton a Petőfi TV a United fellépését közvetíti a Müpából (22.35) utána a Festival Stage Pass színpadán Kraak & Smaak, a holland elektro-funk stílus császárai játszanak éjfélkor.

 

Pénteken az M3 műsorán az 1993-as A fáklya c. magyar filmet láthatják nézők Bubik István és Nagy-Kálózy Eszter főszereplésével. Az alkotás egy fiatal református pap küzdelmeiről szól, aki a mindent elborító korrupció miatt szembekerül faluja elöljáróival (21.55). Szombaton 09.45-kor Hundertwasser Budapesten címmel magyar dokumentum filmet vetít az M3. Este ugyanitt az Egy őrült éjszaka 1970-ben készült magyar film következik Kállai Ferenc és Töröcsik Mari szereplésével (20.10).

 

Vasárnap érdemes a Duna Televíziót választani. A Hogy Volt?! műsorban Bényi Ildikó debütál műsorvezetőként Gaskó Balázs oldalán (17.00), este pedig a Teréz anya - szegények szolgálója olasz-spanyol-angol életrajzi dráma első (21.10) és második része (22.50) kerül adásba.