A fekete özvegy 46-50. rész tartalma

A fekete özvegy 46-50. rész tartalma

 

 

2016.10.17., Hétfő 15:50 - 46. rész

Az egység megtalálja Joalis holttestét egy kocsi csomagtartójában. A levél alapján, amit a hamis fekete özvegy Inmaculadának és Alejandrónak küld, a gyilkosságiak arra gyanakszanak, hogy Tomás és Abril lesznek a következő áldozatok. Abril mellé védőőrizetet rendelnek, de Tomás és Inma nem fogadja el. Azonban mégis elrabolják Tomást.

2016.10.18., Kedd 15:50 - 47. rész

Tomás úgy tesz, mintha elrabolták volna, de közben a tengerparton múlatja az időt. Abrilra azonban valóságos veszélyek leskelődnek. A rendőrök elmélete szerint a hamis fekete özvegy csak azt akarja elérni, hogy Inmaculada és Alejandro újra együtt legyenek. Ezért együtt kell mutatkozniuk, hogy mindenki azt higgye, kibékültek. Ám az idillt megzavarja Abril. Kisvártatva megjelenik a fekete özvegy és fojtogatni kezdi…

2016.10.19., Szerda 15:50 - 48. rész

Tomás hazatér az önként vállalt emberrablásból, és elmegy Inmaculadához Elías panziójába, ahol Alejandro társaságában talál rá. Mikor kettesben marad a feleségével erőszakoskodni kezd vele. A rendőrség rájön, hogy az ál fekete özvegy, nem más, mint Clarisa, az egykori rendőrnő. Eközben Clarisa felhívja Inmaculadát, hogy ha nem akarja, hogy Alejandro meghaljon, találkozzon vele. Vicenta és Christian esküvője épp elkezdődne, mikor Federico becsenget.

2016.10.20., Csütörtök 15:50 - 49. rész

Clarisát elfogja a rendőrség és a kihallgatás során bevallja, hogy ő ölte meg Marlenét, Ritát és Johalist. Inmaculada Tomás agresszióját látva, úgy dönt, megszabadul tőle, amihez Sonia, Pedro és Jeremias segítségét kéri. Tomást egy régi raktárépületbe invitálják, azon a címen, hogy az kiváló helyszín lesz a videoklipje forgatásához. Tomás a helyszínre érve érzi, hogy az ital, amit indulás előtt megivott, elbódította.

2016.10.21., Péntek 15:50 - 50. rész

Tomást faládába zárják és alaposan ráijesztenek, miközben az egész eseményt videóra veszik Inmaculada emberei. Macarena segítségével kiszabadul Tomás, és Inmaculada az az egészet azzal magyarázza, hogy a videoklipjéhez akartak életszerű felvételeket készíteni. Tomás megfenyegeti Macarenát, hogy feljelenti, mivel szerinte ő a fekete özvegy. Inmaculada bejelenti, hogy elválik a férjétől. Vicenta és Christian titokban összeházasodnak. Simón megkéri Iris kezét, aki igent mond neki.