Victoria, a rabszolgák megmentője 46-50. rész tartalma

Victoria, a rabszolgák megmentője 46-50. rész tartalma

 

 

2016.10.17., Hétfő 17,55 - 46. rész

Victoria kitalálja, hogy tüzijátékot rendezzenek Isabel születésnapjára, a lány pedig azt kéri apjától, hogy a jövendőmondó legyen a parti díszvendége. Nicolás, az ellopott kakaószállítmányért és a hallgatásáért cserébe elviszi Eugeniától a barátnőjét rabszolgának.

2016.10.18., Kedd 17,55 - 47. rész

Abad Rangel felkeresi Nicolast azzal, hogy régóta nem fizetett már Morales ellátásáért. Amikor Nicolas elhajtaná, Abad megzsarolja, hogyha nem fizet, Morales mindent elmond a bírónak. Továbbá elmondja Nicolasnak, hogy a felesége járt Moralesnél. Victoria elmondja Miguelnek, hogy a jósnőben az anyjára ismert, habár maga sem biztos benne, mert csak a szemét látta és a hangját hallotta. Nicolas meg akarja kérdezni Moralestől, miről beszélt a feleségével, de csak arról szerez tudomást, hogy Morales nem ölte meg Victoria Quinterót. Nicolas megbízza Granadost, hogy végezzen Moralesszel. Isabel elmondja az apjának, hogy Sarát Morales ölte meg.

2016.10.19., Szerda 17,55 - 48. rész

Alonso tudja, hogy Eugenia állt a rablás mögött, és megszünteti a társulást, és a présgépet is magával viszi. Pimentelék elszállítják a puskaport a birtokra, ahol megkezdődik Isabelita születésnapi partija. Tomas és Miguel is lemászik Siervóhoz, hogy segítsenek felrobbantani a sziklát. Morales megszökik az elmegyógyintézetből. Victoria megköszöni Octavio atyának, hogy régen megmentette, ezzel bűntudatot keltve a papban.

2016.10.20., Csütörtök 17,55 - 49. rész

Megérkezik a birtokra a jósnő, és azt jósolja Isabelnek, hogy meg fogja ismerni az apja valódi arcát. Remedios és Trinidad kibékülnek. Victoria ráismer az anyjára, de Lorenza nem hajlandó hinni neki, és miután Abdult tetten éri Nicolas, miközben kifosztaná a házat, a jósnő és férje kénytelen távozni a birtokról. A tűzijátékot kihasználta Miguelék felrobbantják a sziklát. Granados eljön a partira, hogy beszámoljon Nicolasnak Morales szökéséről, de ettől függetlenül a jussát követeli rajta. Julian a szemtanúja lesz, ahogy Miguelék ünnepelve kimásznak a veremből. Candela kihallgatja, ahogy Nicolas és az anyja Moralesről beszélnek, de lebukik.

2016.10.21., Péntek 17,55 - 50. rész

Victoria eléri, hogy Lorenza ismét emlékezzen a múltjára. Nicolas az erdőbe viszi Candelát, hogy végezzen vele, de ennek Isabelita a szemtanúja lesz, és sírva elfut, de közben összefut Trinidaddal. Julian lemászik Siervóhoz, és felfedezi az alagutat, megígéri Miguelnek, hogy nem szól róla senkinek. A márkinő és Alicia nővér elakadnak, mert a hajó nem megy tovább, így egy kenuval kell a maradék utat megtenniük. Bume nem hajlandó dolgozni, ezért megkorbácsolják. Julian és Milagros összevesznek, hiába bizonygatja a nő neki, hogy az érzelmei valósak és hogy gyereket vár. Victoria elmondja az apjának, hogy Lorenza él. Trinidad bosszút esküszik Candela miatt.