A császárság kincse 26-30. rész tartalma

A császárság kincse 26-30. rész tartalma

 

 

2016.12.19., Hétfő 14:25 - 26. rész - Korbácsütések

A császárné tajtékzik ura új hitvese láttán, akibe igyekszik minél gyakrabban belekötni. Vang Ju és Bej Szu útjai ismét keresztezik egymást, miközben a király váltóhamisítókat próbál fülön csípni. Szüng-Nyáng igyekszik rátermett uralkodót faragni a császárból, úgy dönt, hogy megtanítja olvasni és kiállni önmagáért. A Sasok Házában Huk-Szu rájön, hogy kém épült be közéjük.

2016.12.20., Kedd 14:25 - 27. rész - A császár tanul

A császárné igyekszik megelőzni, hogy a hitvesek teherbe essenek, a kormányzók pedig háborognak a lányaikkal való bánásmód ellen. Szüng-Nyáng szigorú tanítónak mutatkozik a császár mellett. Bej-Szu, akiről kiderült, hogy a Sasok Házának dolgozik, tudomást szerez, hogy a hamisított váltók után nyomozó Vang Jut csapdába akarják csalni, úgyhogy a segítségére siet. A császárné gonosz büntetést ró ki Szüng-Nyangra, amit már a császár sem tűrhet tétlenül.

2016.12.21., Szerda 14:25 - 28. rész - Szüng-Nyáng bosszúja

Vang Ju kimenti Mu-Szongot Hok-Szu karmaiból. A császár egyre elszántabban folytatja a tanulást. Szüng-Nyáng úgy dönt, hogy fortélyos csellel szabadul meg lassan a császárnétól. Terve sikerrel jár, Tanasirit méregkeveréssel gyanúsítják. A Sasok Házának feje Vang Ju meggyilkolására utasítja Hok-Szut.

2016.12.22., Csütörtök 14:25 - 29. rész - A vizsgálat

A méregkeverő utáni vizsgálatot a császárné vezeti, csakhogy Szüng-Nyáng közbenjárására természetesen bebizonyosodik a bűnössége. Az Anyakirálynő száműzetésre ítéli, amit a Jégpalotában kell eltöltenie. Vang Juék megtalálják a Sasok Házának feljegyzéseit, csakhogy nem tudják megfejteni a kódolt szöveget. Vang Ju megtudja, hogy Szüng-Nyáng ismét a palotában él, ráadásul császári hitvesként.

2016.12.23., Péntek 14:25 - 30. rész - Trónfosztás

Tal-Tal és Vang Ju leszámolnak Hok-Szuval, de Vang Ju megkíméli Bej Szu életét, aki segít nekik megfejteni a titkosírást. A császárnéfájó szívvel hagyja hátra fiát, amikor beköltözik a Jégpalotába. Szüng-Nyang hűvösen bánik Bang eunuchhal, amikor az Vang Ju nevében felkeresi. A régens erőszakkal lemondatja a császárt, Bajan és az Anyakirálynő a kormányzók segítségével próbálják semmissé tenni a trónfosztást, őket azonban a régens megfenyegeti.