A császárság kincse 35-39. rész tartalma

A császárság kincse 35-39. rész tartalma

 

 

2017.01.02., Hétfő 14:30 - 35. rész - A kisherceg

Szüng-Nyangot lidérces álmok gyötrik, Tal-Tal rájön, hogy ezt csakis átok okozhatta, ezért felkutatják a bűbájost, aki Ki úrnőre bocsáthatta. A császár és Bajan továbbra is szeretnék átvenni a hatalmat, így tervet forralnak, melyben ismételten Vang Ju siet a segítségükre. Korjó egykori királya a régenstől a helyőrség vezetését kéri. El Temür úgy véli, túljárhat Vang Ju eszén, csakhogy ő a szedett-vedett katonákból igazi sereget farag. A kis Maha megbetegszik, Ki úrnő pedig kisfiúnak ad életet.

2017.01.03., Kedd 14:30 - 36. rész - Az előkészületek

Miután a szerzetesnő felfedte Tanasiri gyermekének titkát Szüng-Nyáng előtt, ő vizsgálódni kezd, csakhogy a teljes igazságot nem is sejti. Bang eunuch azonban a szerzetesnő beszámolójából rájön, hogy Maha valójában Csillag. Vang Ju, Tal-Tal és Bajan felkészülnek a Régens családjának eltávolítására, miközben Bej Szu a Sasok Házának vezetője után kutat.

2017.01.04., Szerda 14:30 - 37. rész - Belháború

Eljött a nap, melyre mindkét oldal készült. Szüng-Nyáng vezetésével a császár és udvartartásának hozzá hű tagjai elbarikádozzák magukat és felkészülnek az összecsapásra. Talahai és katonái átjutnak a védelmen, és már végeznének az uralkodóval, amikor megjelenik a felmentő sereg. A Régens magabiztosan várja Tangviszi üzenetét, ehelyett arról kap hírt, hogy a lázadó kormányzók bevették a fővárost.

2017.01.05., Csütörtök 14:10 - 38. rész - A császárné halála

A kincskereső Tangviszi döbbenten értesül apja és öccse haláláról. Tudja, hogy nem mutatkozhat a fővárosban, de látni akarja húgát. Tanasiri a fogságban is csak dühöng, a császár hiába próbálja rábírni, hogy lássa be hibáit és vezekeljen vétkeiért. A nép Ki úrnőt ünnepli megmentőjükként és lelkesen várják a császárné kivégzését. Az Anyakirálynő, hatalmát féltve, igyekszik Ki úrnőre haragítani az új Régenst

2017.01.06., Péntek 14:30 - 39. rész - Az új császárné

A császár, miután kénytelen Ki úrnő helyett másik császárnét elfogadni, megígéri hitvesének, hogy saját palotát kap. A kis Ajut megpróbálják megmérgezni. Az új császárné látszólag jobb választásnak bizonyul az előzőnél, de a látszat néha csalóka. Szüng-Nyáng Vang Ju segítségével kutatja a Régens elrejtett kincsét, miközben Bajan és Tal-Tal is nyomoznak.