A Korona hercege 61-65. rész tartalma

A Korona hercege 61-65. rész tartalma

 

 

2017.01.30., Hétfő 13,35 - 61. rész

Song-yeont letartóztatják, mert segített egy árulónak megszökni, ráadásul rejtegette a házában és ápolta is. Guk-young nem érti, miért védelmezi annyira a lány a szökevényt, hisz a király életére tört. Song-yeon Dae-soo-nak árulja el, hogy a keresett személy nem más, mint rég elveszettnek hitt fivére, Song-vuk. Megkéri őt, hogy segítsen öccsének a menekülésben. Bár sikerül a fiúnak kicsúszni a katonák keze közül, de Dae-soo-t elfogják és tömlöcbe vetik. Guk-young az, aki segítségére siet és kihozza onnan, megbízva egy különleges feladattal. Közben teljesül a titkár hőn óhajtott vágya is, mert megkapja Lee Santól az engedélyt, hogy örökbefogadhassa Ün-on fiát. Ehhez azonban a királynénak is lesz pár szava.

2017.01.31., Kedd 13,35 - 62. rész

Lee San anyja akaratának ellenszegülve visszahozza Song-yeont a palotába második hitvesnek, és hivatalos ceremónián feleségül veszi. Az özvegy királyné és Guk-young igyekszik meggyorsítani Van-pung herceg örökbefogadását, hogy ezzel is stabilizálja a király helyzetét.

2017.02.01., Szerda 13,35 - 63. rész

A király anyja tiltakozik az új hitves ellen - mivel Lee San az ő beleegyezése nélkül választotta Song-yeont - ezért, ahol csak tudja, megalázza őt, és megnehezíti az életét. A király elhatározza, hogy mindenáron véghezviszi azt a tervét, hogy eltörli a törvényes kereskedők kiváltságait és egyenlővé tesz minden kereskedőt. Ezzel hatalmas felháborodást vált ki és lázadást idéz elő.

2017.02.02., Csütörtök 13,35 - 64. rész

A kis herceg ügye meglehetősen felkavarja a kedélyeket az udvarban: Guk-ypoung azt szeretné, ha a fiút kineveznék koronahercegnek, azonban Hyo-eui tiltakozik az ötlet ellen. Annak ellenére, hogy Hyo-eui nagyon kedveli Song-yeont, Hye-gyong még mindig nem fogadta be hivatalosan a családba. Hyo-eui még Cho-bi-t is a palotába hozatja, hogy enyhítse Song-yeon magányát. A király tárgyalást szervez a törvényes kereskedőkkel, azonban Guk-young - az özvegy királyné sugallatára - elfogja és megkínozza a kereskedőket. Dae-soo és Seok-gi most először helytelenítik Guk-young parancsait, Jang-bo azonban nehéz helyzetben van, két urat kell szolgálnia - erre társai is rájönnek. A palotában dolgozó Li-cheon, Ji-su és a damók nagyon örülnek, amikor Song-yeon megvendégeli és régi barátként kezeli őket, azonban nehezen viselik a hatalmaskodó Cho-bit.

2017.02.03., Péntek 13,35 - 65. rész

Guk-young nagyon megdöbben, amikor Hyo-eui elküldi a palotából Woon-pung herceget. Cho-bi megpróbálja behízelegni magát Kimnél, az udvarhölgyek vezetőjénél, mert nagyra törő tervei vannak. Kim jelenti Hyo-eui-nek, hogy együtt látta Choi és Kang udvarhölgyeket, akik között levélcsere zajlott. Cho-bi nagyon megrémül, amikor Song-yeon rosszul lesz, de aztán arra gondol, hogy úrnője állapotos; Song-yeon azonban - újabb rosszulléte ellenére is - elhessegeti kotnyeles udvarhölgyét. Hyo-eui és Song-yeon elkísérik a királyt vidéki körútjára, azonban Guk-young attól fél, hogy visszatérése után a királyné leleplezi az özveggyel folytatott tárgyalásait és ezért megszervezi, hogy Hyo-eui-t megmérgezzék.