A Korona hercege 66-70. rész tartalma

A Korona hercege 66-70. rész tartalma

 

 

2017.02.06., Hétfő 13,35 - 66. rész

Valaki meg akarta mérgezni a királynét, de végül visszatáncolt. Kiderül, hogy Guk-yeong állt a háttérben. Mindenki le van sújtva, és az ügyben ítéletet hirdetnek. Az elkövető és a felbujtó akár halálbüntetést is kaphat.

2017.02.07., Kedd 13,35 - 67. rész

Lee San Guk-yeongot és társait száműzetésre ítéli, mely nagy felháborodást kelt a nagyurak körében. A Noronok hevesen tiltakoznak e döntés ellen, és a titkár kivégzését követelik a királytól. Lee San azonban hajthatatlan és erejét inkább az országban dúló éhínség és rabszolgakereskedelem felszámolására fordítja. Egy egyetemi diák dolgozata hívja fel rá a figyelmét, hol lehet az illegális embercsempészet fészke. Három hűséges testőrével el is megy felfedezni a környéket. Egy véletlen folytán, míg várja vissza testőreit, egy diákkal ott ragad az egyik raktárban, ahova az embercsempészek zárták be őket. A diák leleményességének köszönhetően hamar kiszabadulnak és kettejük között egy különleges barátság kezd szövődni.

2017.02.08., Szerda 13,35 - 68. rész

Lee San találkozik a városban az éles eszű Yak-Yonggal, aki felkelti a figyelmét. Hong miniszter megbocsátást szeretne a királytól, akinek nagyon hiányzik, ezért elküldi hozzá Dae-Soo-t, aki majdnem későn érkezik, mert Hong haldoklik. Lee San a helyszínre vágtat, hogy megbocsásson volt miniszterének, aki így nyugodtan, a király kezei közt hal meg. Song-yeon bebizonyítja a nemes hölgyeknek, hogy nem csak egy tudatlan damo, amivel sokak tiszteletét kivívja.

2017.02.09., Csütörtök 13,35 - 69. rész

Yak-yong, aki tudásával és éleslátásával lenyűgözte a királyt, kitűnő eredménnyel jut be a hivatalnokok közé. A katonák Dae-soo vezetésével rajtaütnek a kínai rabszolga-kereskedőkön és letartóztatják őket. Az éppen az országban tartózkodó kínai diplomaták nem örülnek ennek. Kiderül, hogy Song-yeon gyermeket vár.

2017.02.10., Péntek 13,35 - 70. rész

A Kína és Korea közötti feszültség fokozódik, a nagykövet és Lee San azonban megoldják a helyzetet. Dae-soo és társai valószínűleg előléptetésben részesülnek majd. Lee Sant nagy öröm éri, kiderül, hogy Song-yeon gyermeket vár.