A Korona hercege 71-75. rész tartalma

A Korona hercege 71-75. rész tartalma

 

 

2017.02.13., Hétfő 13,35 - 71. rész

Song-yeon és Hwa-bin terhességük utolsó szakaszába lépnek. A kérdés már csak az, ki szül fiút a királynak, aki már várja mindkét gyermeke érkezését, függetlenül attól, hogy fia vagy lánya lesz. Yak-yong több hónapnyi hallgatás után nagy ötlettel tér vissza a palotába. Jung-soon aggódik, mert nem tudja, mit tervez San, de érzi, hogy szorul a hurok a nyaka körül. Mindenki San Young-jo királytól örökölt ládikójára pályázik. Song-yeon babája körül gondok adódnak, de végül mindkét asszonynak egyszerre születik meg a gyermeke.

2017.02.14., Kedd 13,35 - 72. rész

A kis Hyang teljesen elbűvöli az apját, aki eltökéli, hogy koronaherceggé nevezi ki a fiát, de a miniszterek és az udvar nagy része ezt ellenzi, mivel Song-yeon alacsony sorból származik. A király elhatározza, hogy átteszi a fővárost Suwonba. Betolakodók hatolnak a palotába, akik még mindig a ládikóra vadásznak. Lee San keresztülviszi akaratát, fiát koronaherceggé nevezi ki, Song-yeont pedig megteszi első számú feleségének.

2017.02.15., Szerda 13,35 - 73. rész

Song-yeon újra terhes. A kis koronaherceg, az ország szeme fénye súlyosan megbetegszik. Song-yeon egészsége is megrendül, kiderül, hogy Song-yeon gyógyíthatatlan beteg. Nem akar semmilyen gyógyszert elfogadni, hogy születendő gyermekét meg tudja menteni és világra hozhassa. Lee San megpróbálja meggyőzni az ellenkezőjéről.

2017.02.16., Csütörtök 13,35 - 74. rész

Lee San Kínába küldi nyugati orvosért Dae-soot, hogy meggyógyítsa Song-yeont. A parancsnok a megbeszélt időre visszaér, de addigra Song-yeon a király szerető karjában meghal. Yak-Yong újabb csodás felfedezéssel könnyíti meg a suwoni vár építését, felgyorsítva ezzel a város fővárossá történő kinevezését. A miniszterek nem támogatják San királyt, és a halott király özvegye is lépéseket tesz, hogy ezt a tervét megakadályozza.

2017.02.17., Péntek 13,35 - 75. rész

Jang-bónak rosszul esik, hogy San őt nem léptette elő. Az összeesküvők megfigyelése és üldözése közben összefut azok főnökével, aki egyezséget ajánl neki. San király átköltözik Suwonba. Útközben nagy a feszültség, mindenki a rajtaütést várja. A támadások azonban gyakorlatozás közben történnek. Sikerül a királyi testőrségnek levernie a puccskísérletet? Jang-bo ki mellett áll?