A Korona hercege 56-60. rész tartalma

A Korona hercege 56-60. rész tartalma

 

 

2017.01.23., Hétfő 13,40 - 56. rész

Guk-young rábeszéli az orvost, ne árulja el senkinek, hogy Won-bin nem is vár gyermeket. Közben az egész udvar Won-bin óhaját lesi, hogy tehetné minél kényelmesebbé és fájdalommentesebbé a terhesség időszakát. Gazdag ajándékokat kap Hye-gyong úrnőtől is, aki nagyon várja már, hogy megszülessen a trónörökös. Azonban Won-bin tisztában van vele, hogy lassan kifutnak az időből, ezért Guk-young kieszel egy tervet. Eszerint húga, a születésnapi ünnepsége alatt, az egész udvar szeme láttára elvetél majd. Bár sikerül kivitelezni az ötletet, mégis vizsgálat indul.

2017.01.24., Kedd 13,40 - 57. rész

Az új királyi hitves, Won-bin azzal vádolja meg a királynét, hogy a tőle kapott gyógytea hatására veszítette el magzatát. Az udvarban megindul a pletyka, az anyakirályné nagyon felháborodik és vizsgálatot indít menye ellen. Egyedül Lee San hisz felesége ártatlanságában. A Won-bin lakosztályában festő Song-yeon felfigyel egy elejtett megjegyzésre, amit elárul a királynénak, így együttesen leleplezik az új hitves és bátyja cselszövését és a királyné tisztázhatja magát a vádak alól.

2017.01.25., Szerda 13,40 - 58. rész

Song-yeon elmondja Dae-soo-nak, hogy Won-bin mégsem vetélt el, sőt állapotos sem volt. Amikor Won-bin őszintén Hye-gyong elé tárja a történteket, az asszony és Hyo-eui végleg elfordulnak tőle. Won-bin megkéri Guk-youngot, hogy tegyen úgy, mint aki mit sem tudott az egészről, azonban a titkár végül elismeri Lee San előtt a dolgot. Guk-young megdöbbenten hallja, hogy Won-bint elűzik az udvarból és közemberré fokozzák le. Amikor Lee San - Sa-cho és Guk-young kifejezett kérése ellenére - egyik este kilátogat a városba, egy merénylő majdnem lelövi. Song-yeont egy ismeretlen fiatalember megmenti egy zaklatótól.

2017.01.26., Csütörtök 13,40 - 59. rész

Mindenki megdöbben a hírtől, hogy Won-bin milyen súlyos állapotban van, azonban Guk-young az ország ügyeit előbbre helyezi húga meglátogatásánál. Hye-gyong nem tanácsolja Hyo-eui-nek, hogy meglátogassa az ágyast. Song-yeon ismét összetalálkozik a fiatalemberrel, aki a múltkor megmentette őt; nem sejti, hogy a fiú saját testvére, aki egy összeesküvő-csoport élén meg akarja dönteni a dinasztiát. Minden erőfeszítés ellenére Won-bin meghal és Guk-young szívtelenséggel és kegyetlenséggel vádolja a királynét. A vigasztalhatatlan titkár ivászatba és tivornyázásba menekül. Lee San kitalálja, hogy a könyvtárosokat fizikai gyakorlatozással teszi testileg is erősebbé. Guk-young rajtaütést szervez az összeesküvőkön és Wook súlyos sebet kap; az utcán fekve Song-yeon talál rá.

2017.01.27., Péntek 13,40 - 60. rész

Továbbra is keresik a merénylőket. Lee Sannak gyanússá válnak dolgok ezzel kapcsolatban. Song-yeon elviszi magához az egyik sérültet, akiről kiderül, hogy körözik. Később Song-yeon megtudja, hogy ez a férfi az ő régen halottnak hitt testvére. Hye-gyong új ágyast akar keresni. Guk-young pedig Won-bin utolsó akarta alapján, hogy legyen egy fiú gyermeke, örökbe akar fogadni egy fiút.