Lola 41-45. rész tartalma

Lola 41-45. rész tartalma

 

 

2017.05.22., Hétfő 08:20 - 41. rész

Marcelo próbálja elfelejteni, mi történt, ezért kicsit többet iszik a kelleténél. Priscila megkéri Nachót, hogy segítsen hazavinni. Romano ki van akadva, mert Marcelo le tudta győzni Fabiánt, és elkezd gyanakodni, hogy esetleg történt valami Lola és Marcelo között. Priscila visszaél azzal, hogy Marcelo nincs teljesen magánál, ebből óriási botrány lesz?

2017.05.23., Kedd 08:20 - 42. rész

Marcelo elhagyja a birtokot nagyon dühösen, még Lolát sem várja meg, hogy elköszönjön tőle. Lorenza a történtek miatt annyira kiborul Silvanára és Priscilára, hogy egy veszekedés után kiteszi őket a házból, de rosszul lesz és elájul. A két nő nem siet a segítségére, sőt nem engedik, hogy az alkalmazottak orvost hívjanak hozzá. Eközben a Galeano birtokon Lolát körülrajongják a fiúk?

2017.05.24., Szerda 08:20 - 43. rész

Silvana és Priscila átkutatják a házat, míg Lorenza betegen, lázasan az ágyban fekszik. Reginának feltűnik, hogy Lorenza már napok óta nem teszi ki a lábát a házból, és utánajár, hogy mi történt. Nacho elmondja, hogy Lorenza beteg és a rokonok nem engedik, hogy kihívják az orvost. Regina egyből felhatalmazza Lolát, hogy átmenjen intézkedni?

2017.05.25., Csütörtök 08:20 - 44. rész

Silvana és Priscila mindent megtesznek azért, hogy még jobban elszigeteljék a külvilágtól Lorenzát, de Renato és Lola sikerrel járnak, és elhozzák magukkal Mojica doktort. A férfi gyorsan átlátja a helyzetet, és azonnal megvonja Lorenzától a sok gyógyszert. Lola egyre kellemetlenebbül érzi magát a Galeano fiúk viselkedése miatt?

2017.05.26., Péntek 08:20 - 45. rész

Silvana és Priscila az éj leple alatt akarják elhagyni a házat. A pakolásban szem elől tévesztik az ékszereket rejtő táskát, és már épp az őrület határán vannak, amikor megjelenik Marcelo. Silvana maga alatt van, Lorenza viszont nagyon boldog, hogy újra láthatja a fiát. A Galeano fiúk egyre jobban belehabarodnak Lolába?