Lola 51-55. rész tartalma

Lola 51-55. rész tartalma

 

 

2017.06.05., Hétfő 08:15 - 51. rész

A Galeano fiúk úgy döntenek, hogy Lola barátsága sokkal fontosabb a számukra és lemondanak arról, hogy meghódítsák. Lola elfogadja a bocsánatkérésüket, amit a fiúk egy nagy partival ünnepelnek az istállónál. Nicolasa féltékenységében bepanaszolja Lolát, de Regina jó ötletnek tartja a bulit. Silvanáék persze egyből letámadják őt, amiért jó szemmel nézi, hogy a fiai ennyi időt töltenek együtt Lolával. A buli miatt Lorenza is elbizonytalanodik, nem tudja, hova tenni a lány viselkedését?

2017.06.06., Kedd 08:20 - 52. rész

Kiderül, hogy Nicolasa terhes, ám Nachónak esze ágában sincs feleségül vennie. A lány elkeseredésében nagy butaságot tesz, de Lola az utolsó pillanatban közbelép. Romero és Fabian új ötlettel állnak elő, Silvanának és Priscilának kéne felkészítenie a horneros-i lányokat a szépségversenyre, amit a bárban szerveznek. A két nő kapva kap az ajánlaton, lévén, hogy ezzel a kurzussal még több pénzhez juthatnak?

2017.06.07., Szerda 08:25 - 53. rész

Marcelót egyre jobban zavarja, hogy Silvana és Priscila tanítványai megszállták a házat. Mindenki értesült arról, hogy Nicolasa teherbe esett, és senki nem érti, Nacho miért nem vállalja a felelősséget. René elkészült a Szuper-Ikarosszal és készen áll, hogy Lolával leteszteljék az új találmányát. Egyre többen jelentkeznek Fabián szépségversenyére, köztük a glamúr órák hallgatói?

2017.06.08., Csütörtök 08:20 - 54. rész

Lolának sikerül repülnie a Szuper Ikarosszal, ezért René is megpróbálja, azonban súlyos balesetet szenved. Nicolasa Lolát hibáztatja a sok balszerencséért, és el akarja érni, hogy kirúgják a házból. Regina felszámolja René laboratóriumát. Lola úgy érzi, Marcelo beszélni akar vele, de Pablo azt tanácsolja neki, inkább felejtse el a fiút. Fabian és a lányok lelkesen készülnek a szépségversenyre?

2017.06.09., Péntek 08:25 - 55. rész

Renét hazaengedik a kórházból. Fabian és Romero ráveszik Reginát, Lorenzát, Marcelót és Romanót, hogy bíráskodjanak a szépségversenyen. Aquiles szörnyű jövőt jósol Lolának. Marcelo bevallja anyjának, hogy szereti Lolát, de kételyei vannak a lánnyal kapcsolatban. Romano és Marcelo majdnem összeverekednek, de Lorenza közbelép?