Oltári csajok 2-5. rész tartalma

Oltári csajok 2-5. rész tartalma

 

 

2017.10.30., Hétfő 20:30 - 2. rész

Az Erdész lányok egyezséget kötnek, hogy pusztán Béla sürgetése miatt egyikük sem fog megházasodni. Piros Lehel segítségével nyomozásba kezd Kornél után. Eközben Márk és János terveket szőnek, hogy hogyan tudnák Hajnalt visszaszerezni. Jánosnak egy briliáns ötlete támad. Vajon ezzel elérik, hogy Hajnal megbocsásson Márknak?

2017.10.31., Kedd 20:30 - 3. rész

Hajnal végérvényesen is le akarja zárni a kapcsolatát Márkkal, mivel újra csalódik benne. Ebben testvére, Angéla is támogatja, akinek az a célja, hogy minél messzebbre terelje Hajnal gondolatait Márktól. Kornél titokzatos látogatója balesetet szenved. Piros rájön, hogy mekkorát tévedett Kornéllal kapcsolatban.

2017.11.01., Szerda 20:30 - 4. rész

Angéla férjet akar fogni, de meggyűlik a baja az online társkeresővel. Furcsa hívásokat és üzeneteket kap. Piros nem érti, hogy Kornél miért küld felé vegyes jeleket. Karola arra bátorítja Pirost, hogy adjon egy utolsó esélyt a sorsnak, mert egy ötlete támadt, hogy hogyan kerülhetne közelebb Piros Kornélhoz.

2017.11.02., Péntek 20:30 - 5. rész

Szilvia Manfréd segítségével teszteli Angéla lojalitását. Vajon átmegy-e ezen a teszten? Karola ürügyet keres, hogy Piros áthívhassa Kornélt szerelni az Erdész lányok lakásába. A szerelés közben egy másik problémára derül fény, ami kapcsán a két fiatal közelebb kerül egymáshoz. Márk bevallja apjának, hogy kivel csalta meg Hajnalt.

 

 

Ismétlések a következő napon 19:30-tól, kivéve csütörtökön, akkor ismétlés sincs az Európa Liga mérkőzés miatt.