Bosszú vagy szerelem 69. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 69. részének hosszabb tartalma

 

 

Cahide, mikor vinné ki a gyermeket Turannak, megjelenik a rendőrség és elmondják a tragikus hírt, Salih meghalt. A gyilkossággal Cesurt gyanúsítják, egyelőre Banu sem tudja kivinni a fogdából, viszont a nő hisz az ártatlanságában.

 

Felveszik Tahsin és Sühan vallomását. Tahsin biztos benne, hogy Saliht Cesur ölte meg. Sühan bemenne Cesurhoz, de nem engedik be, mivel csak a családja és az ügyvédje látogathatja. Hazafelé Sühan megkérdi az apját, korábban miért mondta azt, hogy Salih ölte meg Fügen asszonyt, de Tahsin letorkolja, mit akar ezzel a kérdéssel.

Cesur úgy dönt, vallomást akar tenni és elmondja az ügyésznek, hogy elviszi a gyilkosság helyszínére, „ahol elrejtettem a fegyvert”.

Risa és Turan az étteremben megtárgyalják a dolgokat. Turan elmondja, hogy apa lett és Hülya Korludagba költözött, de ő el akarja onnan vinni a gyermeket, majd az ő anyja felneveli. Risa viszont elmondja, jobban tenné Turan, ha nem akarná elvinni a farmról a gyermeket, mert akkor csak nincstelen lesz, mint az apja. Gondolja át, mert Hülya nem bolond, nem véletlenül van ott. Viszont Risa bedobja, dolgozzon neki Turan és elárulja, hogy a hotel hamarosan az övé lesz.

Kemal nem hiszi el, hogy Cesur ölte meg Saliht. Azt mondja Sühannak, ha ő lett volna, akkor Tahsin urat már réges-régen megölte volna. Cahide örömmel hozza Tahsinnak az ingeit kimosva, kijelenti, hogy a vérfolt is kijött a ruhából, erre a férfi ordibálva elzavarja onnan. Sühan próbálja vigasztalni Sirint.

Cesur elcsalja az ügyészt és a rendőröket az erdőbe, ahol elveszi az ügyész fegyverét. Majd elmondja neki, nem ő tette, be fogja bizonyítani, hogy ártatlan, majd elszökik, a rendőrök pedig utána.

Salih temetésére készülnek, mindenki ott van a családból, de Tahsin nem hajlandó menni. Sirin elmondja Sühannak, holnap vallomást tesz, elmondja az ügyésznek, hogy nem Cesur tette.

Az ügyész elmondja Sühannak a szökést és a segítségét kéri, bár a lány nem hiszi, hogy Cesur kérne tőle segítséget, mivel megromlott a viszonyuk. Cesur közben Rifat segítségét kéri.

Risa felkeresi Tahsint az új cég irodájában és elmondja neki, hogy a Korludag hotelt kéri. Tahsin nem akarja adni, mondja meg, mennyi pénzt akar és tűnjön el. Risa erre azt válaszolja, nem akar elmenni innen, vagy neki adja a hotelt, vagy elmondja, hogy ő ölte meg Saliht. Tahsin beleegyezik, de kijelenti, senkinek sem mondhatja el, hogy övé a szálloda. Valamint Risa egy feltűnő autót is szeretne.

Sühan felkeresi Rifat-ot, aki éppen pakolja össze a Cesurnak szánt dolgokat, majd otthagy egy dobozt, hogy adja oda Cesurnak, ha mégis összefutna vele. Ezután felhívja az ügyészt és elmondja, hogy a nyomkövetőt tartalmazó ajándékát átadta Rifatnak. Mikor Rifat elindul, a rendőrség is utána megy, de mint ahogy az ügyész számított rá, Rifat hamar kiszúrja és lerázza őket, de a rendőröket ez nem zavarja, mivel a nyomkövetővel figyelik merre ment.

Az átverés jól működött, mert Rifat elcsalta őket, mikor rátörnek a házban, békésen iszogat, rajta kívül senkit sem találnak a házban. Közben pedig Sühan jelenik meg Cesur rejtekhelyén és átadja a dolgokat, amiket Rifat küldött. Majd Sühan visszaemlékezik arra a jelenetre, mikor elmondja Rifatnak, hogy nyomkövető van a dobozban és megbeszélik az átverést.

Cesur nem örül, mert nem akarja belekeverni Sühant a dologba. Cesur elmondja, azért szökött meg, mert hónapok óta nem történik semmi az anyja ügyében sem. Most, hogy elkapták őt, mindenki csak hátradőlt volna, elkapták Salih gyilkosát és nem nyomoznának tovább, ő ezt nem hagyhatta, ezért kellett megszöknie. Viszont megkéri Sühant, maradjon ki ebből az egészből.