Bosszú vagy szerelem 93. rész hosszabb tartalma

Bosszú vagy szerelem 93. részének hosszabb tartalma

 

 

Cesur egész este keresi Tahsint, végül csak reggel találja meg a sziklás tengerparton vacogó férfit. Ráteríti a kabátját, a láthatóan rossz mentális állapotban lévő férfire, majd hazaviszi. Átmeneti tudatzavarban szenved, állapítja meg az orvos. A traumát átélt betegeknél előfordul az ilyen és pszichiátriai kezelésre szorul, de van esély arra, hogy visszanyerje az emlékeit.

 

Bülent sajnálja, hogy állandóan csalódást okoz az anyjának, de ő ilyen, el kell fogadnia Mihribannak, hogy ilyen. Elismeri az anyjának, azt akarta, hogy Cesur és Sühan boldogtalan legyenek, és úgy szenvedjenek, mint ő. Miért ment az esküvőre: azt gondolta, hogy Tahsin úr odamegy és átkozódni fog és látni akarta az arcukat. Az anyja szerint tudja, hogy nehéz a fiának, de nem hiszi, ő valójában ilyen lenne, szerinte orvoshoz kellene mennie. Bülent kikéri magának, hogy az anyja arra céloz, megőrült. Amikor kikel magából a fia, Mihriban megjegyzi, éppen erre gondolt, a hirtelen haragos kitöréseire. Bülent megjegyzi, nem őrült, de ha az anyja így folytatja, tényleg orvosra lesz szüksége, mert megőrjíti.

Korhan mindenkit hazaküld, majd vigyáz az apjára. Az orvos szerint otthon kell gyógyulnia. Hülya megjegyzi, miatta nem kell aggódnia Cahidének, mert ő nem fog a fiához nyúlni. Sühan már nem ideges Cesurra, mert megtalálta az apját, nem akar erről tovább beszélni, nehogy összevesszenek megint és azt reméli, most már a jó dolgok fognak jönni.

Mikor hazaérnek, az ügyész fogadja a hírrel, a hajó, amin Risa szökött elsüllyedt és a férfi meghalt. Korhanék is látják a hírekben és megkönnyebbül. Öten menekültek meg a hajóról, de Risa nincs köztük, Cesur bizonytalan, hogy tényleg maghalt volna. Sühan szeretné, ha az őrzésükre kirendelt rendőrök elmennének, Cesur viszont megkéri az ügyészt, maradjanak még. Sirin örömtáncot jár Risa halálhírére. Cesur szeretne maga megbizonyosodni a dolgokról, az ügyész beleegyezik, de megkéri, ne csináljon semmilyen őrültséget. Sühan megkönnyebbülten mosolyogva megy ki a teraszra, majd boldogan öleli át Cesurt, kijelentve, régóta nem érezte magát ilyen nyugodtnak. Cesur viszont továbbra sem tud őszintén örülni, gyanúsnak tartja az egész hajó elsüllyedését, a tüzet a hajón.

Cesur elkapja Risa emberét, aki segített neki a szökésben. Kiszedi belőle, hogy nem csak Risának, hanem egy Kaya nevű embernek is intézett jegyet a hajóra. A férfi azon öt ember között van, akik túlélték a hajó elsüllyedését és most kórházban ápolják, Cesur is elmegy oda és látja az ott fekvő férfit.

Tahsin az ebédnél be-beszól Korhannak, vigyázzon az unokájára, úgyhogy megkönnyebbül, amikor Cahide elmondja, rendben van közöttük minden. Korhan elárulja Sühannak, olyan az apja, mint régen, a húga megjegyzi, az orvos elmondta, hullámzó lehet az állapota.

Ma tartják a választásokat, mennek Mihriban asszonyra szavazni. Tahsin bejelenti, ha Mihriban megnyeri a választásokat, akkor partit ad a birtokán a számára, de ne reménykedjen, mert nem fogja megnyerni, élcelődnek egymással. A következő képen már azt látjuk, hogy ünnepséget rendez Tahsin a megválasztott új polgármesternek, Mihribannak.

Felhívják Sühant az eredménnyel, méreganyagot találtak a vérében, valaki megpróbálta megmérgezni. Sühannak eszébe jut a vizes üveg, amiből ivott az esküvő előtt. Cesur szerint volt Risának bűntársa, most azt keresik, ki lehetett az. Cahide végül megszólal, és azt mondja, tudja ki volt: Bülent. Látta kijönni a szobából. Cesur természetesen nem tudja türtőztetni magát és nekiesik Bülentnek, botrányt rendezve a Mihriban megválasztása miatt rendezett partin, majd Korhan és az ügyész fogja le.

Bülentet kihallgatják, de tagadja, hogy ő mérgezte volna meg Sühant. Azért ment az esküvőre, hogy boldogságot kívánjon Sühannak, de a rendőr nem hisz neki. Azok után, hogy Tahsin fejét teletömte az igazsággal, azok után odamegy minden jót kívánni Sühannak? A rendőr szerint ez nem életszerű. Végül kiböki, értse meg, ő csak annyit akart, hogy ne tömjék tele hazugságokkal Tahsin fejét, csak ennyit akart.