Éjjel-nappal Budapest 1227-1229. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1227-1229. rész tartalma

 

 

2018.03.12., Hétfő 21:45 - 1227. rész

Lali reggel elhatározza, hogy nem vár addig, amíg Georg felhívja, hanem besegít neki a maga módján. Fellépése lesz a Bécy klubban, és kész! Felhívja Georgot engedélyért, de a vonal akadozik. Lali úgy értelmezi Georg mondatait, hogy rábólintott, Bécy pedig kénytelen beletörődni ebbe. Tamásra bízza Lalit, akit a srác totál kicsinál a szervezési ötleteivel. Lali megismerkedik a klub új pultosával, Timivel, és azonnal belezúg a lányba. Elsőre nem ér el sikert, de amikor Timi meghallja Lalit énekelni, lehetőséget szimatolva elmondja, hogy mindig is mulatós sztár akart lenni

Lili nagyon szomorkodik a rá váró abortusz miatt. Találkozik Danival. A fiú ügyetlenül megpróbál lelket önteni Lilibe. Lili azonban félreérti Dani erősítő szavait, azt hiszi, hogy Dani csupán bűntudatból foglalkozik vele, és örülni fog, ha elveteti a babát, mert úgy végre megint megszabadulhat tőle.

Eljött a nagy twerk fogadás napja. Joe mindent belead. A netes rádió felhívást intéz a nőkhöz, hogy minél többen jöjjenek el twerkelni. Teljesen váratlanul Tamara is üdvözlő hangüzenetet küld Joe-nak, ami csak a megerősíti azt az érzését, mennyire hiányzik neki Tamara, és mennyire vágyik rá. Vissza akarja őt kapni. Később a műhelybe elmegy Tamás, hogy segítsen Joe-nak tökéletesíteni a lépéseket. Joe megbotlik valamiben, amit Gábor figyelmetlenül és véletlen ott felejtett Joe közelében. Joe-nak meghúzódik a dereka, nem tud megmozdulni. Veszélybe kerül a fogadás!

2018.03.13., Kedd 21:45 - 1228. rész

Eljött Joe nagy napja: ma 500 nőt kell megtanítania twerkelni! Gábornak hála, aki ellazítja Joe begörcsölt izmait, már semmi sem áll a rendezvény útjában, csak Joe zilált idegei, amit egy rövid itallal próbál meg megnyugtatni. Az alkoholnak és a fájdalomcsillapítónak hála Joe annyira szétesik, hogy egy rövid ideig azt hiszi, hogy nem fog tudni fellépni

Tamás végtelenül szomorú, hiszen ma lett volna az esküvője. Szofi megpróbálja megvigasztalni Tamást és ki akarja használni a még le sem mondott nászutast lakosztályt egy romantikus napra. Tamás hagyja magát erre rábeszélni, ám amikor Szofi a szállodában eljátssza, hogy ők egy frissen házasodott pár, Tamás nagyon furcsán érzi magát. Tamás nem tudja a luxust és az ingyen ajándékokat élvezni, túlságosan is fáj neki az, hogy láthatóan Szofi számára az elmaradt esküvőjük csak egy jó vicc. Amikor Szofi túlzásba viszi a játszadozását, Tamás megbántva beolvas neki, majd elmenekül.

Milán visszatért a nagymamája temetéséről, és epekedve várja, hogy viszontláthassa Aysét. Miközben Milánék kosárlabdázás közben önfeledten élvezik az egymással töltött időt, váratlanul felbukkan Ayse testvére, Hakan, aki azonnal Ayse barátjának tartja Milánt. Azért, hogy ne bukjanak el, Ayse hirtelen azt állítja, hogy Murattal van együtt. Hakan beveszi a hazugságot és Ayse döneres éttermében bemutatja Muratot az apjának, Nihatnak. Amikor Muratot a család befogadja és Ayséval eljátsszák, hogy egy pár, Milánnál a féltékenységtől elszakad a cérna és elmegy.

2018.03.14., Szerda 21:45 - 1229. rész

Amikor reggel a ház lakói tudomást szereznek Lili terhességéről, illetve hogy azt tervezi, elveteti a gyereket, a már amúgy is teljesen tanácstalan Dani még nagyobb nyomás alá kerül. Kínjában elmenekül, és inkább elkísérné Lilit a beavatkozásra, de a lány elzavarja, mert azt hiszi, Dani csak szánalomból akar mellette lenni. Dani később Karolának önti ki a szívét, és közben rájön, hogy az abortusz összeegyeztethetetlen a lelkiismeretével, ezért az utolsó pillanatban megpróbálja megakadályozni a beavatkozást.

Közben Teó a Bécy klubos műszak végén összefut Márkkal, aki éppen bocsánatot akar kérni Balutól a hajdani dühkitörése miatt. Teónak egyre szimpatikusabb a férfi, amikor Márk közli, hogy helyre akarja hozni a múltban elkövetett hibáit. Ezért meghívja Márkot egy baráti sörözésre, és közben abban bízik, hogy valahogy csak sikerül felbíztatnia Márkot, hogy ne adja fel Szofit. Szerinte ugyanis Márk sokkal megfelelőbb partner lenne a húga számára, mint Tamás. Márk azonban vonakodik, ezért Teó elkísérteti vele magát, hogy tovább győzködje. Ám véletlenül összefutnak Szofival, aki dühösen leszögezi, hogy soha többé nem akarja látni Márkot, és durván letolja bátyját is a próbálkozás miatt, hogy ne próbálja összehozni Márkkal, pláne most, amikor végre kezdenek helyrejönni a dolgai!

Gábornak ma kell beváltania a fogadás tétjét, vagyis pinkre kell festetnie a kocsiját. De az utolsó pillanatban mégis visszakozik, és úgy dönt, inkább lelép, hiszen ekkora megaláztatást képtelen lenne elviselni. Joe és Lali azonban követi, és elkötik a kocsiját. Gábor teljesen padlóra kerül, amikor nem tudja megakadályozni szeretett autója átváltozását. Ráadásul a pink autóval még el is kell vinnie kocsikázni Joe-t és Lalit, akik persze egyetlen lehetőséget sem hagynak ki, hogy őt szívassák.