Éjjel-nappal Budapest 1261-1265. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1261-1265. rész tartalma

 

 

2018.05.07., Hétfő 21:45 - 1261. rész

Dani egy Lilivel váltott csók után nem tudja eldönteni, hogy mit is érez valójában a lány iránt. Meghívja Lilit vacsorázni, akiben ezért remények ébrednek, hogy megint összejöhetnek Danival. Ismét felbukkan a fiú legjobb barátja, TJ és Dani lelkére beszél, hogy az érzelmei Lili iránt csupán az apaság fölötti örömből és a kötelességtudatból táplálkoznak. Dani nehéz szívvel bár, de kénytelen Lili reményeit szertefoszlatni.

Szofi maga alatt van Tamás ultimátuma miatt. Elhatározza, hogy beszélni fog Tamással, ám a fiú határozott hangon elhajtja Szofit. Amikor Márk is felbukkan a fodrászatban, Szofi közli vele, hogy ki van rúgva, és nem tudja neki megbocsátani. Tamara közvetít Szofi és Tamás között, ennek hatására Szofi és Tamás kibékülnek, aminek Teó is a szemtanúja lesz. Márk megtudja mindezt Teótól, de biztosítja Teót, hogy ő nem adja fel: igenis el fogja választani egymástól Szofit és Tamást.

Anna megpróbálja fékezni a Roland iránt érzett rajongását, de fájdalmat okoz neki, ha a fiú és Bori szerelmes kettősét látja. Ráadásul Roland a lány szemére veti, hogy az iránta érzett rajongása miatt más férfira rá sem néz. Roland felajánlja, hogy flörtoktatásban részesíti, amibe a lány vidáman bele is megy. Először úgy tűnik, hogy sikerrel járnak: Anna egy nagyszerű estét tölt el a jóképű Zsomborral….

2018.05.08., Kedd 21:45 - 1262. rész

Lili nehezen dolgozza fel, hogy Dani minden reményét porrá zúzta, hogy még valaha összejöjjenek. Még TJ is elbizonytalanítja, mikor azt mondja, engedje el Danit, ha tényleg szereti. Lili ezek után elmondja Daninak az igazat, hogy nem ő a gyerekének az apja. A vallomása után Mesihez menekül, és iszonyúan megdöbben, mikor Dani váratlanul beállít. A fiú azt hiszi, hogy Lili a kedvéért hazudott, hogy őt védje. Ebből rájött, milyen csodálatos nő is Lili, és úgy dönt, hogy szeretne adni maguknak még egy esélyt. Lili a mennyekben érzi magát.

Orsi nem bírja tovább Tamás lakásában, mikor már nem csak Teó van ellene, hanem Marci is lekezelően bánik vele. Oris Zitának panaszkodik Marci miatt, aki azt tanácsolja neki, hogy egyszerűen essen túl az első alkalmon, hogy rendbe jöjjön a kapcsolata. Miután Orsi némi alkohol segítségével próbált bátorságot meríteni, úgy dönt, megfogadja a tanácsot, és elindul Marcihoz. Marci először örül, de mikor a lány elhányja magát, kiakad, és megint megkérdőjelezi Orsi iránta való érzéseit. Szakítanak. Orsi feldúltan elviharzik.

Karesznek már reggel rossz kedve van, és Mesi piszkálódó megjegyzéseire kiakad. Később a hajón, ahol melóznak még egy fickóval is összetűzésbe keveredik, a fejébe veszi, hogy véget vet annak, hogy mindenki piszkálja és lúzernek tartja. Kihívja a vendéget egy kosárpárbajra, és Ayse segítségével sikerül is győznie. Mikor este megmutatja a győzelméről felvett videót, amit már fel is töltött egy közösségi oldalra, Ayse teljesen kiakad, ugyanis a felvételen látszik, hogy ott csókolóznak Milánnal. Hogy ne veszélyeztesse Milánék lebukását, Karesz hajlandó levenni a videót a netről. Mindenki abban reménykedik, hogy Ayse bátyjai nem látták a felvételt...

2018.05.09., Szerda 21:45 - 1263. rész

Lili a hetedik mennyországban érzi magát, mert Dani végre vele akar lenni. Dani még TJ előtt is kiáll a döntése mellett. Ám amikor Lili találkozik Karesszel, a gyermeke valódi apjával, újra felébred benne a bűntudat. Most azonban Mesi az, aki úgy gondolja, mindenkivel minden rendben van, és Lilinek ki kellene élveznie a boldogságát. Amikor Lili és Dani együtt töltik a délutánt, a fiú egyik megható szerelmi vallomást tesz a lánynak. Lili utolsó kételye is elszáll, és átadja magát a boldogságnak.

Hakan az egész család szeme láttára szembesíti Aysét azzal a kosárlabdás videóval, amin ő és Milán csókolóznak. A csalódott és dühös Nihat végérvényesen el akarja küldeni a lányát Törökországba, ezért Ayse elszökik. A lány azonban nem tudja elfogadni a családja széthullását, és belátásra akarka bírni az apját, de az érzelmes kérlelése süket fülekre talál a merev Nihatnál. Ayse úgy dönt, hogy Milánt és a szabadságát választja. Ezután Milán és a barátai gondoskodnak a végsőkig összetört lányról.

Lali továbbra is erősen kapaszkodik abba a reménysugárba, hogy rábírhatják Joe-t, térjen vissza Budapestre. Míg Lali kivár, azzal üti el az időt, hogy rámozdul az egyik falusi asszonyra, Anettre – habár Joe óva inti tőle a Lalit mivel Anett házas. Amikor Anett végül is enged Lali udvarlásának. Anett férje, Józsi kiakad és megfenyegeti Lalit egy sóval megtöltött vadászpuskával. Végül Lali egy nótaesttel engeszteli ki a falusiakat.

2018.05.10., Csütörtök 21:45 - 1264. rész

Joe tisztázza a barátaival, hogy ideje hazamenniük. Lali kétségbeesett akcióba kezd, és egy kővel bedobja a ház ablakát. Lali úgy tünteti fel tettét, mintha a falubeliek követték volna el. Joe-nak elborul az agya, és szembeszáll a falusiakkal. A falubeliek tagadják, hogy közük lett volna a kődobáláshoz, de helyeselnek arra, miszerint Joe nem kívánatos személy a faluban. Joe-t nem sok választja el attól, hogy ismét elhagyja a falut, aztán véletlenül kiderül, hogy Lali dobta be kővel az ablakot. Joe irtó dühös lesz, és megszakítja a kapcsolatot a barátaival, és hazaküldi őket, de egy újabb baleset miatt, nem tudnak mégsem elmenni.

Marci még mindig szomorkodik Orsi miatt. Ekkor meglepetésszerűen felbukkan a bátyja, Bence. Marci nem akar bánatosnak mutatkozni, így adja a lazát a testvére előtt. Bence Marci barátaitól megtudja, hogy Orsi hagyta el Marcit anélkül, hogy egyszer is lefeküdtek volna egymással Orsival. Marci bizonyítani akar a bátyjának, és keresi a kapcsolatot Orsival, de újfent kosarat kap. Marci végül ellopja Evelin egyik bugyiját, és azt állítja, hogy Evelinnel feküdt le. Bence eleinte kételkedik, ám végül mégis hisz öccsének.

Rolandnak ma van a 28. születésnapja. Bori azzal vigasztalja, hogy majd elmennek enni valamit, amivel csalódást okoz Rolandnak, mivel ő abban reménykedett, hogy Borival tölti az egész napot. Roland nem sejti, hogy Bori egy szexi meglepetéssel készül, ezért spontán elhatározásból elmegy Annával uszodába. Míg Roland Annával egy önfeledt napot tölt együtt, addig Bori erotikus meglepetést tervezett Rolandnak, meztelen testén szusit tálal fel neki! Roland, amikor végül hazamegy, a szusi romjai és a dühös Bori várják. Rolandnak végül sikerül kiengesztelnie Borit, szent lesz a béke köztük, amit egy hatalmas szexmaratonnal ünnepelnek meg.

2018.05.11., Péntek 21:45 - 1265. rész

Joe nem túl lelkesen, de kibékül Lalival és igazából csak annyit szeretne, hogy a barátai végre elhagyják a falut és békén hagyják őt. Amikor Emma segítségével Joe-nak sikerül mégis kibékülnie a falusiakkal, Joe-nak nagyon jó kedve lesz. Amikor elbúcsúzik a barátaitól, azok ismét megpróbálják meggyőzni, hogy hibát követ el, ha marad, mire a búcsúzás nagyon fagyosra sikerül. Joe Emmával egy igazán jó randin vesz részt, de ismét dühös lesz, amikor észreveszi, hogy a barátai még mindig nem utaztak el és egy vita bontakozik ki, ami során Joe dühösen mindenkivel megszakítja a barátságát.

Orsinak nagyon hiányzik Marci és úgy gondolja, hogy ki kell békülnie a fiúval. Ám az iskolában Orsi megtudja, hogy Marci ma nem jött iskolába és előző este azzal dicsekedett, hogy lefeküdt Evelinnel. Orsi nagyon megbántódik, amikor megtalálja Evelin bugyiját Marci hátizsákjában. Orsi szembesíti az elképedt Evelint ezzel és dühösen faképnél hagyja őt. Később Orsi véletlenül megismerkedik Bencével a Duna parton, anélkül, hogy tudná, hogy Bence Marci bátyja. Első pillanattól izzik a levegő közöttük és Orsi le is fekszik a fiúval. Ezután Orsi teljesen odáig van a fiúért, így nagyon megdöbben, amikor Bence az éjszaka közepén eltűnik.

Teó barátokkal és a családjával a bárban akarja megünnepelni az üzlet bérleti szerződésének aláírását. Ám Teó elüldözi Tamást és Szofit azzal, hogy meghívja Márkot és közli, hogy fel fogja venni a fiút. Később Teónak durván beolvas Bence. Teó semmit sem sejtett arról, hogy mi bántja a fiát, és amikor Bence elmegy, Marci és Tamara vigasztalják őt. Teó elhatározza, hogy a jövőben jobb apa lesz.