Tomi visszatért a Konyhafőnökbe

Megijedtek a versenyzők az új játékostól!

 

A nézők és a versenyzők számára is ismerős arc tűnt fel a Konyhafőnökben. A negyedik széria egykori versenyzője komolyan ráijesztett a játékosokra.

 

Mivel előző este ketten is távoztak a Konyhafőnökből, így a mai napon két reményteli játékos kapott lehetőséget a bizonyításra. Brigitta, aki magával hozta a nagyszülei által faragott kabala fakanalait, valamint a negyedik szériát egészségügyi okok miatt feladó Tomi. Utóbbi rá hozta a frászt a versenyzőtársaira, mert a műsorból már tudták, hogy kemény ellenfélre számíthatnak, és Tomi be is bizonyította, hogy van mitől tartania a többieknek.

Az első feladatban Gáspár Bea és a Séf által elkészített gulyások alapján kellett a versenyzőknek az ételt egyedi módon újragondolni.

A megmérettetésen a frissen érkezett Tomi szerepelt a legjobban, így ő kapta az előnyt. A diófélék pultjáról ő választhatott maximum négy alapanyagot, amit a többiek már nem használhattak fel, valamint hátráltathatott is egy játékost.

Tomi választása Mátéra esett, aki nem mehetett a Piactérre, így azokból az alapanyagokból kellett főznie, amit Tomi és a segítője, Rebeka válogattak neki. Máté a diófélék pultjáról választott alapanyagok mellé pomelot, céklát, gerslit, zellert, pulykaszárnyat és pulykanyakat kapott, amivel Tomi jól megszorongatta a volt élsportoló Mátét, aki csak nagy nehézségek árán tudott kievickélni a csávából.

Tomi annyira jól szerepelt, hogy az egyik álmát is megvalósította, és elsőként mehetett fel a galériára. Őt András, Brigi, Máté és Orsi is követte, míg Rebeka teljesítménye nem volt elég a versenyben maradáshoz.

Holnap, 19:05-től ismét Konyhafőnök az RTL Klubon!