Máris ketten estek ki a Szuperdöntőből!

Megkezdődtek a Konyhafőnök Szuperdöntő fordulói

 

A 10, nézők által versenybe szavazott játékos 5 nap alatt küzd meg a 10 millió forintért. A feladatok még sosem voltak ennyire brutálisak, a zsűri nem adja könnyen a Konyhafőnök címet és a nyereményt

 

  Ottília, Ilona, Eszter, Annamari, Gábor, Márk, Kolos, László, Tamás és Tibor részvételével kezdetét vette a Konyhafőnök Szuperdöntő. Az első versenynapon két 5 fős csoportban igyekeztek bizonyítani a zsűrinek versenyzők. A csoportokban a legrosszabban teljesítő 1-1 játékosnak már az első napon el kellett hagynia a konyhát.

A már jól ismert Zé-féle tésztahúzás Annamarit, Ilonát, Márkot, Lacit és Gábort sorsolta azonos fordulóba, ahol Gáspár Bea, a Konyhafőnök VIP-ben elkészített győztes, 10 millió forintot érő főételét kellett lemásolniuk.

Míg a játékosokat nézve Zé és Bea számára számos emlék éledt újra, addig Rácz Jenő séfet életükben először kellettle nyűgözniük a versenyzőknek. Ez leginkább Márknak sikerült, akit Annamari, Gábor és Ilona követett a galériára, míg Lászlónak véget ért a verseny az első forduló után.

A második körben az eddig megfigyelőként jelen lévő játékosok – Ottília, Eszter, Kolos, Tibor és Tamás- vetették bele magukat a főzésbe, amikor a Séf ételét kellett lemásolniuk.

A Szuperdöntőben minden egyes elem, minden tányér, minden feladat sorsdöntő, amit az is bizonyít, hogy csak a négy jól teljesítő – Ottília, Tamás, Tibor és Eszter-mehetett fel a többiekhez a biztonságot jelentő galériára, míg Kolosnak távoznia kellett a versenyből.

A Szuperdöntő kedden újabb, versenyzőt próbáló feladatokkal folytatódik, és ismét ketten mondanak majd búcsút a Konyhafőnök címnek és a 10 millió forintnak.