Anikó Show 2. évad, 71-75. rész tartalma

Anikó Show 2. évad, 71-75. rész tartalma

 

 

2018.05.28., Hétfő 17:00 - 2. évad, 71. rész

Szükségem van rád!

Kriszti (25) és a jelenlegi párja, Sanyi (23) azért érkeznek a műsorba, mert a nő előző párját szerették volna nyomatékosan megkérni, hogy ne zaklassa őket semmilyen módon. A férfi ugyanis napi szinten hívogatja őket és ír nekik különböző ocsmányságokat. Zoltán (34), aki Krisztina exe, elég vehemensen reagál a kérésre, pláne, hogy közös gyermekeik is vannak és azok láthatása is probléma kettejük között.

Roland (24) azért érkezik, mert párja, Kriszti (24) a mai napig tartja a kapcsolatot az exével, hiába csak baráti szinten. A bizalmatlanság a férfi részéről abból ered, hogy Kriszti már kétszer is visszament exéhez, és Roland emiatt talán joggal féltékeny, pont ezért azt szeretné, ha Kriszti minden kapcsolatot megszakítana az exével.

Jani (23) azért érkezik hozzánk, mert szerette volna 2 év után újra látni édesapját és számon kérni azért, amiért régen bántotta őt. Emellett a legfontosabb célja, hogy megtudja, hogy mi az oka annak, amiért azt kellett éreznie, hogy apja, János (48) soha nem is szerette, ill. szereti őt.

Glória (35) azért jön a műsorba, mert 5 hónapos szeretői viszonyával lebukott a 21 évig tartó élettársi kapcsolata alatt, így 11 napja új párjával él és ennek végleges tisztázása érdekében szerette volna megkérni Kálmánt (39), hogy fogja végre fel, hogy ő többé nem megy haza a családhoz, a 4 közös gyermekhez sem. Innentől új szerelmével, Gáborral van és szeretné, ha ezt Kálmán tiszteltben tartaná és békén hagyná őket. Kálmán a stúdióban találkozik először a szeretővel, és a felbőszült férj azonnal nekiront, amint Gábor a stúdióba lép…

2018.05.29., Kedd 17:00 - 2. évad, 72. rész

A hobbimnak élek!

Az első vendég Zsuzsanna (54), akinek a madármentés a hobbija. Nagyon sok érdekes dolgot mesél erről a hobbiról, többek között azt, hogy hogyan alakította ki otthonában a madárszobát. A varjak és a szarkák a kedvenceit, otthon 4 varjút is tart. Zsuzsa érkezésének oka, hogy végre élőben is láthassa madármentő barátját, mentorát, Andrást, aki az öltönyös pénzügyi munkáját hagyta ott, hogy remeteként az erdőben, állatok között éljen.

Éva (62) fiának, Marcinak (24) van egy különleges hobbija: a tömegközlekedés. Ami másnak szükséges rossz és leginkább csak felbosszantja magát rajta, az neki élvezet: buszok, villamosok, troli, metró, vonatok. Marci kívülről fújja az összes busz útvonalát, menetrendjét, és ebből kapunk az adásban is egy kis ízelítőt. Éva úgy érzi, hogy fia hobbija miatt marad ki a családi összejövetelekből, és szeretné, ha Marci ezen változtatna.

Alexandrának (25) elég trendi hobbija van, a musicall.ly-zés. A lány minden nap minimum 2-3 órát foglalkozik a musicall.ly-zéssel és még néhány órát live-ozik is, tehát az egész napját gyakorlatilag a telefonjának szenteli. A párjának azonban ez a legkevésbé sem tetszik és hangot is ad ennek a műsorban…

Mónika (45) kora ellenére nagyon sportos és fitt. A hölgy hobbija a rúdtáncolás, és elég nagy célt tűzött ki magának: szeretne indulni 40+-os kategóriában az országos bajnokságon. A stúdióba azért jön, mert szeretné, ha példaképe, a profi rúdtáncos és sokszoros magyar bajnok Noémi (24) segítene neki a versenyfelkészülésben és véleményezné a produkcióját is, amit a stúdióban be is mutat. Természetesen a bajnok produkciója sem maradhat el…

2018.05.30., Szerda 17:00 - 2. évad, 73. rész

Beleőrülök a féltékenységbe!

Az adás első vendége Kinga (23), aki kétségbeesetten érkezik hozzánk, hiszen már lassan 1 éve arra gyanakszik, hogy párja, János (26) megcsalja. A kapcsolatban ráadásul gyerekek is születtek. A nőnek több oka van arra, hogy gyanakodjon: a párja folyton a telefonját bújja, titkolózik, kimarad esténként és furcsán viselkedik. Anikó természetesen kifaggatja a férfit is, a válaszai nem csak Kingát, az egész stúdiót megdöbbentik.

József (29) azért érkezik, hogy elmondja a párjának, már nem olyan a kapcsolatuk, mint a megismerkedésükkor. Párja korábban megcsalta, ami miatt már nehezen bízik meg benne, de mégis párja féltékenykedik folyamatosan. Katalin (30) is belátja, hogy sok vita van a féltékenykedés miatt, de ő úgy gondolja, egészen más oka(i) vannak a féltékenykedésnek.

Lénárd (25) szintén azért érkezik, hogy utoljára megbeszélhesse kedvesével, Bettinával (25) a problémáikat. Lénárd szerint a legnagyobb problémájuk, hogy Bettina már betegesen féltékeny, és többször hozta már kellemetlen helyzetbe emiatt. Bettina meglepődik, amikor párja szembesíti a tényekkel, hogy ha nem változik, szerelme elhagyja, ugyanis Bettina észre sem vette, hogy ez probléma lenne…

Gabriella (25) azért érkezik a műsorba, hogy helyrehozza a kapcsolatát a már 10 éve nem látott édesapjával, Jánossal (55). János meglepődik, amikor meglátja a lányát. De vajon mi lehetett annak az oka, ami miatt 10 évig nem beszéltek egymással?

2018.05.31., Csütörtök 17:00 - 2. évad, 74. rész

Nincs több esélyed!

Gábor (39) azzal a céllal jön, hogy lányát és vejét jobb belátásra bírja. Vicces fazon, aki gyermeke párját "Karcsinak" becézi, mert a faluban, ahol ő lakott, volt egy részeges Karcsi, aki mindig csak hazudott. Gábor lányát, Évát (19) próbálja meggyőzni, hogy ez a fiú nem hozzá való, mert elkaszinózza a pénzt és folyton hazudik. A lány fordulatot hoz a történetbe, mert kiderül, hogy bár ő sem boldog a kapcsolatában, de az apja sem fedhetetlen, hiszen együtt dolgozik a párjával és ő ad neki pénzt… Természetesen a stúdióba lép a főszereplő, Dávid (21) is, hogy teljes legyen a családi történet.

Egy fiatal anyuka, Alexa (21) érkezik a stúdióba, kezében egy házirenddel. Elmondja, hogy az anyósával szeretné rendezni a viszonyát, aki folyamatosan beleszól a gyereknevelésbe és úgy érzi, bármit csinál, abba a nő direkt beleköt. Alexa tart az anyóstól, de végül könnyeivel küszködve mondja el szerelme anyjának a problémáit, remélve hogy nem süket fülekre talál.

Ági (20) egy fiatal lány, aki úgy érzi, párja semmibe veszi őt és a kapcsolatukat. Párjának, Daninak (27) ez az első hosszabb kapcsolata, de a fiú nem tud teljesíteni benne. Ági elmeséli, hogy többször kapta azon, hogy más lányokkal beszélget a közösségi hálón, volt, amelyiknek megígérte, hogy elhagyja Ágit, ha ő összejön vele. A lány ultimátumot ad a fiúnak, ha nem változik, vége!

Az adás végén két testvér próbálja meg rendezni a kapcsolatát: István (30) teszi meg az első lépést annak ellenére, hogy öccse, Krisztián (24) néhány éve lefeküdt az akkori barátnőjével. Az együttlét ugyan évekkel ezelőtt történt, de a két fiúnak azóta sem sikerült rendezni a viszonyukat. Istvánnak hiányzik öccse, de szeretné, ha nyilvánosan bocsánatot kérne tőle.

2018.06.01., Péntek 17:00 - 2. évad, 75. rész

Mentsük meg a kapcsolatunkat!

Dávid (22) azért jön hozzánk, hogy most találkozzon először édesapjával és rendezze vele a kapcsolatot. Születése óta távolról, egyszer-kétszer látták egymást, de sosem beszéltek még az apa-fia kapcsolatukról. Édesapját, Attilát (39) elkísérte jelenlegi felesége, Erika (35), aki akkor már akkor összejött Attilával (39), amikor Dávid (22) még az édesanyja hasában volt...

Sándor (50) azért érkezik hozzánk, hogy visszahódítsa Zsuzsát (42), aki 3 év után hagyta el őt, karácsony előtt pár nappal. Szeretné megtudni a miértjét, hogy miért hagyta el őt a szerelme, pláne az ünnepek előtt. A stúdióba gyűrűvel érkezik, hogy megkérje Zsuzsa kezét és hogy költözzön vissza hozzá. Sándor (50) továbbá színt vall arról is, hogy a kevés intim együttlét miatt folyamatosan webcam-szexelt, és a szomszéd fiatal lányhoz járt át.

Kira (18) nagyon aggódik a párja hobbija miatt, ugyanis Tamás (20) 5 éve parkűrözik, és nagyon félti, hogy sokszor 100 méteres magasságokban is mászik, és bármikor leeshet. Szeretné megkérni a fiút, hogy a kapcsolatuk kedvéért sokkal óvatosabban és védőfelszerelésben tegye ezt.

Tibor (21) 3 hete ismerte meg Ivettet (28). Nagyon jól indult a kapcsolatuk, de már rögtön az elején elkezdődtek a problémák. A fiút rettenetesen zavarja és egyre inkább terhes számára, a hogy a lány betegesen féltékeny. Azért jön, hogy a párjának ultimátumot adjon.