Feriha 63-67. rész tartalma

Feriha 63-67. rész tartalma

 

 

2018.06.11., Hétfő 16:50 - 63. rész

Hande szól Aysunnak az eljegyzésről, aki azonnal találkozni akar Feriháékkal. Ünalt nem aggasztja a dolog, de Aysun szeretné jobban megismerni a leendő menyét. Halil megtámadja Ferihát, és Mehmetnek kell közbelépnie. Seher megemlíti, hogy szívesen fogadna egy eljegyzési gyűrűt Mehmettől. Zehrát újságírók keresik fel, és cikket írnak a szobába zárt asszony megmentéséről. Cansu a Hillsbe készül, és Emir is ott tölti az estét.

2018.06.12., Kedd 16:50 - 64. rész

Cansu meglátja Korayt és Emirt is a szórakozóhelyen, és Sanemnek kell megakadályoznia, hogy odamenjen hozzájuk. A tanévzáró medencés partin kigúnyolják Günce olcsó fürdőruháját, pedig Ferihán is hasonló van. Hande hosszú idő után szerelmet vall Emirnek, aminek Koray is fültanúja lesz. Aysun meghívja magához ebédre Ferihát és Emirt.

2018.06.13., Szerda 16:50 - 65. rész

Aysun mesél Ferihának a betegségéről, és megkéri, hogy maradjon a fia mellett. Feriha nem sokkal előtte adott fel egy levelet Emirnek, amiben mindent bevall, de a hír hallatán meggondolja magát, a levelet viszont már kézbesítették. Sanem és Haldun között újabb veszekedés alakul ki, és Sanem végül egy bőrönddel elmegy a lakásból, Haldun viszont követi. Halil beállít Zehrához, majd fegyvert fog rá és lelövi. Lara rajtakapja az apját és a cselédet.

2018.06.14., Csütörtök 16:50 - 66. rész

Vége a nyárnak, így mindenki visszatér Isztambulba. Aysun szeretné meglepni Emirt, de végül őt éri hatalmas megdöbbenés. Feriha megpróbálja ismét visszaszerezni a levelet. Haldun úgy dönt, szállodájának megújulásra van szüksége, így bátor üzleti döntést hoz. Seher végre ellátogat Mehmet családjához, de a látogatás nem végződik jól.

2018.06.15., Péntek 16:50 - 67. rész

Emir barátai nyárbúcsúztató bulit szerveznek. A társaság Levent hajójára is ellátogat helyszínkeresés közben, ahol Emir zavarbaejtő jelenet tanúja lesz. Koray nehezen viseli, hogy titkolnia kell Handéval való kapcsolatát. Aysun aggódik Emir sorsa miatt. Mehmet haragszik anyjára, amiért az olyan csúnyán bánt Seherrel.