Sokkot kapott a játékos a Szuperdöntő harmadik napján

A Konyhafőnök Szuperdöntőjének harmadik játéknapját sokkot kapott a versenyző az alapanyagtól

 

 

A Szuperdöntő harmadik versenynapján Magyarország első két Michelin-csillagos séfe, Mészáros Ádám adott feladatot a 6 versenyben maradt játékosnak, akik mindent megtettek, hogy megfelelően lemásolják a séf ételét.

 

Az első feladatban a versenyzőknek Mészáros Ádám két Michelin-csillagos séf újragondolt halászlevét kellett lemásolniuk.

A játékosok kezét nem csupán az étel elkészítésének bonyolultsága, hanem a stúdióban lévő Michelin csillagok száma is megremegtette.

A legjobban teljesítő Tibor volt, aki ugyan előnyt nem kapott, de a következő fordulóban hátráltathatott valakit.

A második feladat alapanyagai szinte sokkolták a játékosokat. A ládában egy óriás tintahal és egy tollas fácán várt feldolgozásra, amelyekből egy főételt és egy előételt kellett a zsűri asztalára tenni. A szárnyas Eszterre volt hatással a leginkább, mivel a nő madárfóbiával küzd, így minden erejére szüksége volt, hogy meg tudja tisztítani a tollaktól a fácánt.

A többieknek is komoly kihívást jelentett a feladat, Gábor helyzetét pedig még a Tibor által neki címzett hátráltatás is nehezítette, így neki csak 5 perccel később lehetett nekiállni a főzésnek, de ennek ellenére Tibor és Eszter után ő mehetett fel harmadikként a galériára, ahová még Márk követte.

Ottília és Ilona számára pedig véget ért a Szuperdöntő, amelyben holnap a Fináléba jutásért versenyez a legjobb négy.