Pillantásod nélkül - Esmeralda története 11-15. rész tartalma

Pillantásod nélkül - Esmeralda története 11-15. rész tartalma

 

 

2018.07.16., Hétfő 19:55 - 11. rész

Isauro megtiltja Bryannek, hogy segítsen Marinának a felvételi lapok kitöltésében, ezért a lány ismét kénytelen a dokihoz fordulni segítségért. Toribio elmondja Angustiasnak, hogy a temetőben van egy sír, ahová együtt temették el anyát és lányát, azon a napon, amikor Alberto született. Paulino szerenádot ad Vanessának, majd közli az apjával, hogy elhjagyja a birtokot, mert nem tud tovább ott maradni. Alberto egyre többet gondol Marinára. Alberto odaadja az eljegyzési gyűrűt Vanessának.

2018.07.17., Kedd 19:55 - 12. rész

Angustias Santa Lucia temetőjében végül megtalálja Eulalia sírját. Megkéri Baldomerót, hogy ezentúl pucolja le és ápolja a sírt rendszeresen. Vanessa, mikor meghallja, hogy Paulino elmegy a birtokról, sérült bokájára fittyen hányva, elindul, hogy lebeszélje a távozásról. Alberto találkozik Marinával az erdőben, hazakíséri, és Marina így megtudja, hogy egy napon született a férfival. Prudencia fel akarja keresni Eulalia sírját, és Don Luis pedig úgy dönt, hogy elkíséri.

2018.07.18., Szerda 19:55 - 13. rész

Alberto szerelmet vall Marinának, és türelmet kér tőle, hogy felbontsa az eljegyzését Vanessával. Marina hisz neki és azt mondja, hogy bármeddig hajlandó várni. Ez azonban nem lesz egyszerű. Don Luis és Susana minden erejükkel azon vannak, hogy nyélbe üssék a lakodalmat. Alberto tehetetlenül nézi, ahogy legyűrik az akaratát. Paulino végül mégsem hagyja el a birtokot, Vanessa ennek borzasztóan örül. Zacarias már gyanítja, hogy van valami Paulino és Vanessa közt.

2018.07.19., Csütörtök 19:55 - 14. rész

A falusi mulatságon Vanessa megfenyegeti Marinát, hogy hagyja békén Albertot. Don Luis is kiosztja a lányt, amikor Marina elmondja neki, hogy szereti Albertot. Don Luis mérgében tönkreteszi a lány standját. Angustias észreveszi Marina fülében a fülbevalót és rögtön összeteszi a képet. Alberto keresi az alkalmat, hogy közölje Vanessával, nem fogja feleségül venni.

2018.07.20., Péntek 19:55 - 15. rész