Éjjel-nappal Budapest 1305-1309. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1305-1309. rész tartalma

 

 

2018.07.09., Hétfő 20:20 - 1305. rész

Orsi elszörnyed, mikor Marci szerelmi bánatában valóban veszélynek teszi ki magát, és az iskolában mosókapszulákat akar enni. A lány figyelmezteti Bencét, akinek sikerül is észhez térítenie az öccsét. De Bence őt hibáztatja Marci viselkedéséért. Szerinte egyedül ő a hibás, amiért szakított a fiúval. Orsi teljesen össze van törve. De aztán, mikor Bence később találkozót kér tőle, megint reménykedni kezd. Bencéről lehull az álca

Dani reggel szembesül a nyomasztó helyzetével. TJ felhívja, és örömmel elújságolja, hogy hamarosan apa lesz, amivel csak feltépi Dani sebeit. De legalább azt érzi, hogy az iskolában jó helyen van. Mikor a Bécy klubba a DJ felvételi után az újonnan felvett DJ, egy fiatal csaj, Kitty el akarja hívni kajálni, Dani visszautasítja, aminek Tamás a szemtanúja lesz. Később Lilivel, kidobja a házból, de ettől a találkozástól megint tudatára ébred, milyen vacakul van. Bánatában elmegy meginni a klubba, ahol megint belefut Kittybe.

Milán ki akarja használni Ayse távollétét, és művelődni akar a török kultúrából. Míg Kareszék strandolni akarnának, Milán a neten keresgél. Támad egy ötlete: a Szulejmánban látta, hogy a török barátságok alapja a kölcsönös vendéglátás. Neki is vendégül kell látnia Nihatot, hogy a férfi befogadja a családba! Milán elrángatja a barátait egy bolhapiacra, ahol mindenféle töröknek látszó dolgot vásárol össze. Előkészítik a bárt Nihat fogadására, aki meglepődik, de örül Milán meghívásának, és valóban befogadja a fiút a családba. Milán este teljesen ledöbben, amikor Ayse ezek után szakít vele.

2018.07.10., Kedd 20:20 - 1306. rész

Bence nagy boldogságban töltötte az éjszakát Orsival. Szereti a lányt, és belátja, hogy nem tud tovább élni nélküle. Ám ahhoz, hogy tartós kapcsolatot kezdjen vele, el kell mondania végre az igazat Marcinak. Bence nehéz szívvel indul el Marcihoz, hogy beszéljen vele. Amikor meglátja, hogy az öccse még mindig mennyire rossz állapotban van az Orsival történt szakítása miatt, nem viszi rá a lélek, hogy színt valljon. Bence kétségbeesve elmond mindent Orsinak.

Dani reggel nehezen szabadul meg éjszakai kis partnerétől, Xéniatól. Mikor a lány távozik végre, Dani jókedvűen elindul a nyári iskolába. Ott aztán majdnem szívrohamot kap, mikor az igazgatónő bekíséri az osztályba Xéniat, és bemutatja őt a többieknek, mint új diáklányt. Tanítás után Dani előveszi Xéniat, akitől megtudja, hogy már kinézte magának Danit, és ráadásul Mesi régi barátnője. Daninál megszólal a vészharang: megerősíti Xénia előtt, hogy ami köztük történt, az csupán egy egyszeri alkalom volt, amiről soha senkinek sem szabad szólnia egy szót sem. Xénia viszont nem veszi komolyan Danit.

Szofi teljesen odáig van, mikor Tivadar felfedez egy csodálatos menyasszonyi ruhát, ami tökéletesen áll Szofinak. Tivadar rá akarja beszélni, hogy vegye meg magának a ruhát, de Szofi leinti: túl drága, nem teheti ezt meg Tamással, különben is van ruhája. Tivadar azonban nem tágít, és egy aljas kis trükkel valóban sikerül elérnie, hogy az új ruha nélkülözhetetlenné váljon. Tivadar Tamás nyakába varrja a kis malőrt, és rábeszéli Szofit, hogy vegye meg az új ruhát. Szofi nem is sejti, hogy eközben Tamás a nyakába vette a várost, hogy újra beszerezze neki a régi ruháját. Mikor Szofi meglátja Tamás meglepetését, rettenetes bűntudata lesz, és elmond mindent Tamásnak Tivadar aljas húzásáról.

2018.07.11., Szerda 20:20 - 1307. rész

Reggel Tamara és Joe véletlenül egymásba botlanak az edzőteremben. Joe egy intim jelenetben találja Tamarát, és egy pillanatra újra felizzik köztük a levegő. Joe nem tudja kiverni a fejéből ezt a találkozást, és a Dalmával folytatott beszélgetés során Joe beismeri, hogy tényleg szereti Tamarát, még mindig. Dalma azt tanácsolja neki, hogy akkor viszont ne adja fel, és harcoljon. Joe mindent egy lapra tesz fel, felkeresi Tamarát, és neki is beszámol érzéseiről. Amikor azonban megtudja, hogy Tamara és Teó közös gyermeket tervez, egy világ dől össze benne. Később összeveszik Teóval, aki nyomatékosan közli vele: Joe a továbbiakban maradjon ki az életükből! Joe estére végképp teljesen padlóra kerül, hiszen felfogja, hogy számára Tamara már a múlté, Teó viszont teljesíteni tudja a nő leghőbb vágyát.

Sanyát reggel kiengedik a kórházból, és beköltözik Annához a házba, amin Roland nagyon kiakad. A két vetélytárs persze rögtön hajba is kap. Mivel Sanya abszolút meg van róla győződve, hogy Roland miatt került kórházba, szembeszáll ellenfelével és megvédi Annát. Sanya később elmegy az elszállított autók telephelyére, hogy elhozza onnan apja mikrobuszát, és megdöbbentő felfedezést tesz. A kocsi kamerája ugyanis felvette a teljes verekedését Rolanddal! Amikor Sanya lejátssza a felvételt, elhűlten ráébred, hogy Roland mindvégig igazat mondott.

Kareszt egyre jobban idegesíti Lili, aki állandóan arra panaszkodik, hogy a terhesség mennyire megviseli őt. Karesz szerint kizárt, hogy ilyen strapás legyen a terhesség, ezért fogad Lilivel, hogy simán kibír egy napot „terhesként”. Egy vízzel töltött gumiballont rögzítenek a hasára, ami nem mehet tönkre a nap végéig. Karesz persze hamar rájön, hogy nem is olyan egyszerű a dolog. S amikor délután összetűzésbe kerül pár suhanccal és elesik, annyi lesz a gumilufinak.

2018.07.12., Csütörtök 20:20 - 1308. rész

Amikor reggel Sanya békejobbot nyújt Rolandnak, Roland igazolva látja megérzését, miszerint Sanya emlékszik a balesetre, és most csak rossz lelkiismerete miatt akar békülni. Sanya ezt kikéri magának, mire újabb veszekedés tör ki Sanya, Roland és Anna között. Rolandot nagyon bántja, hogy Anna továbbra sem hisz neki, ezért már ott tart, hogy inkább végleg feladja. Bori is ki akar békülni Rolanddal, amibe a fiú bele is megy, hiszen a lány éppúgy tragédia áldozata, mint ő maga. Roland Bori társaságában végre felszabadul, és sikerül megfeledkeznie csalódottságáról is.

Tamara reggel megint kénytelen szembenézni az anyja és a barátai kritikájával, és kiállni tervezett gyermeke mellett. Nagyon fáj neki, hogy senki sem osztozik az örömében. Amikor aztán felbukkan a fodrászüzletben, és elmeséli, mennyire szenved Joe Tamara és Teó leendő közös gyermeke miatt, Tamara nagyon megszánja az exét. Sor kerül köztük egy érzelmekben gazdag beszélgetésre, melynek során Joe, egyedüliként, áldását adja a dologra. Tamara végre úgy érzi, hogy minden jóra fordul.

Lali és Gábor reggel megint lenézően beszél a nőkről, ezért Laura, Evelin és Dalma úgy dönt, megleckéztetik őket. Feltesznek egy álprofilt az egyik randioldalra, melynek segítségével egy idősek otthonába csalják a két fiút. A nagy macsók jócskán zavarba jönnek, amikor kiderül, hogy hova is kerültek valójában. Laura diadalmaskodik, és kifejezetten élvezi a közös időtöltést új barátnőjével, Dalmával – teljesen férfiak nélkül. Amikor aztán a klubban két kevésbé szimpatikus alak ki akar kezdeni velük, Laura spontán módon eljátssza, hogy leszbikusok. Olyan dögös műsort nyom ennek keretében, hogy Dalma képtelen visszafogni magát, és megcsókolja, majd tettétől megriadva elmenekül. Laura igencsak meglepődik, amikor várakozásai ellenére kimondottan élvezi a csókot.

2018.07.13., Péntek 20:20 - 1309. rész

Dalma a fellegekben jár, amikor Laura egy forró éjszaka után mellette ébred fel. Laura láthatóan össze van zavarodva és gyorsabban eltűnik, mint ahogy azt Dalma szeretné. Miközben Dalmát Joe figyelmeztetése sem érdekli, hogy ne lovalja bele magát semmibe, a kiborult Laura egyértelművé teszi Evelin előtt, hogy ez egy egyszeri dolog volt közte és Dalma között. Mindketten beszélni akarnak a dologról, ahol Laura nyíltan elmondja, hogy számára ez csak egy egyszeri kisiklás volt és igazából neki a fiúk jönnek be. Dalma szíve összetörik. De letagadja a valódi érzéseit és beleegyezik, hogy továbbra is barátok legyenek. Amikor Laura Dalma szeme láttára flörtöl egy fiúval, Dalma nem tudja megállni, hogy nem ismerje be Laurának, hogy ez mennyire fáj neki és mit is érez valójában.

Dani reggel kénytelen megállapítani, hogy még mindig nem szabadult meg Xéniatól. Éppen ellenkezőleg: Xénia megjelenik az iskolában, és máris jó nagy bajba keveri őt és csak az utolsó pillanatban tudja megakadályozni, hogy minden kiderüljön. Dani meglepetésére Bori siet a segítségére és eljátssza Xénia előtt Dani barátnőjét.

Tamara szenved amiatt, hogy vitatkozott az anyjával és csalódott, hogy Teó egyáltalán nem megértő vele. Megkéri Joe-t, hogy vigyen el egy fontos receptet Gyöngyinek, de Joe tudja, hogy mit kell tennie és rákényszeríti Tamarát arra, hogy beszéljen Gyöngyivel. Finom érzékkel Joe mindkettőjüket támogatja abban, hogy kibéküljenek és Tamara végtelenül hálás neki emiatt. Amikor Tamara beszámol Teónak a kibékülésről, Teó durván reagál, és egyáltalán nem érdekli őt az egész.