Elif - A szeretet útján 2. évad, 18-22. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 18-22. rész tartalma

 

 

2018.07.02., Hétfő 16:50 - 2. évad, 18. rész

Melek elmondja Selimnek és Zeynepnek, hogy Kenannal volt, amikor Zeynepről kiderült, hogy nem tud járni. Ayten és Nevra cukkolja Arzut a börtönben, de Arzu biztos abban, hogy hamarosan ki fog jutni onnan. Melihet szörnyű bűntudat gyötri, amiért Zeynep közvetve miatta bénult le. Annyira elfoglalják a gondolatai, hogy autóbalesetet szenved. Tugce meg van róla győződve, hogy Sadik elviszi őket a nyaralóba, ahol úgy tudja, hogy vár rá az anyja.

2018.07.03., Kedd 16:50 - 2. évad, 19. rész

Necdet megjelenik az Emiroglu házban. Mikor Tugce megtudja, úgy dönt, hogy vele megy, mert látni akarja az anyját. Necdet magával viszi. Melek megtudja, hogy Kenan testőröket bérelt fel a védelmére. Aliye retteg, hogy mit szól majd Kenan, ha megtudja, hogy Tugce elment. Erkut megszökik, de Necdet birtokán közben lövöldözés tör ki és meg kell mentenie Tugce-t a kereszttűzből, ezért végül újra elfogják.

2018.07.04., Szerda 16:50 - 2. évad, 20. rész

Kenan elmegy a börtönbe, ahol megtudja, hogy Rasim meghalt a börtönben. Rögtön gyilkosságra gyanakszik, amit elmond Meleknek is, aki ezért nem meri bevallani neki, hogy postán egy rejtélyes csomagot kapott, amelyben egy döglött kígyó volt. Necdet szobát, ruhatárat ad Erkutnak és a jobb kezévé nevezi ki. Arzut meglátogatja a börtönben Serdar és felajánlja a segítségét, de Arzu elutasítja és biztos abban, hogy az apja majd kiviszi a börtönből.

2018.07.05., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 21. rész

Arzu azt hiszi, hogy Erkut mindig is az apjának dolgozott, és ketten együtt elérték, hogy Arzu börtönbe kerüljön. Necdet elmondja Arzunak, hogy azért raboltatta el Erkutot, hogy ne tudja Arzut feljelenteni, tehát valaki más miatt került börtönbe. Arzu továbbra is az apját okolja, és elmondja neki, hogy mivel Elif Kenan lánya, ezért Necdet sohasem fogja megszerezni a földeket. Kenan elhatározza, hogy szembesíti Necdetet azzal, amit tett.

2018.07.06., Péntek 16:50 - 2. évad, 22. rész

Szultán úgy dönt, hogy móresre tanítja Arzut, és kijelenti, hogy Arzu lesz a csicskája. Kenan elmondja Aliyének, hogy Rasim Necdetnek is dologzott, és az ő parancsát követte, amikor megölte Melek szüleit. Meg akarja tudni az anyjától, hogy miért volt olyan fontos Melek szüleinek a földje, de Aliye nem hajlandó elmondani. Meleket is és Efruzt is behívják egy kórházba, hogy azonosítsanak egy holttestet, akinek a személyleírása megegyezik Melihével. Melek és Efruz életükben először találkoznak.