Pillantásod nélkül - Esmeralda története 6-10. rész tartalma

ˆhirdetés

Pillantásod nélkül - Esmeralda története 6-10. rész tartalma

 

 

2018.07.09., Hétfő 19:55 - 6. rész

Marina újra találkozik Albertoval, akivel megtörténik az első csók. Paulino és Vanessa közt egyre több a szikra. Angustias elkéri Damiana címét Margaritotól, de a férfi nem árulja el neki. Isauro doktor megtiltja Marinának, hogy újra találkozzon Albertoval.

2018.07.10., Kedd 19:55 - 7. rész

Véletlenül Paulino fülébe jut, hogy Alberto megcsókolta Marinát, és mivel jól tudja, hogy jegyben jár Vanessával, ezért éktelen haragba borul és összeverekszik Albertóval. Alberto és Marina is szeretnék tisztázni a helyzetet, de Don Luis közbe avatkozik. Mikor meglátja a birtokon a vak lányt, azonnal hazazavarja. Alberto elviszi sétálni Vanessát, és útközben találkoznak Marinával.

2018.07.11., Szerda 19:55 - 8. rész

Alberto elmondja az apjának a teljes igazságot Marináról és Paulinóról. Don Luis úgy tekint erre, mint egy múló szeszélyre, és figyelmezteti a fiát, hogy nem találkozhat többé a vak kislánnyal. Damiana felelősségre vonja Isaurót, amiért megfenyegette Marinát, és az orvos bocsánatot kér tőle. Isauro figyelmét felkelti a fülbevaló. Marina elmondja neki, hogy Damiana nem az édesanyja.

2018.07.12., Csütörtök 19:55 - 9. rész

Alberto megveszi a jegygyűrűt Vanessának. Marina és Prudencia találkoznak a templomban és mind a ketten le vannak nyűgözve a másiktól.- Isauro elmondja Marinának, hogy Alberto hamarosan elveszi Vanessát. Vanessa a birtokon akarja tartani a születésnapját, amibe Don Luis beleegyezik. Marina vigasztalhatatlan Alberto miatt.

2018.07.13., Péntek 19:55 - 10. rész

Egy éjjelen két csecsemő születik Valle de Bravo falujában. A bába elcseréli a két gyermeket, így a vakon született Marina egy szegény helybéli asszonyhoz kerül, míg Alberto egy gazdag családnál kezdi el életét. Hosszú évek múltán a gazdag család visszatér a faluba és a két fiatal, mit sem sejtve arról, hogy mi történt velük születésükkor, egymásba szeretnek, amit a környezetük közel sem néz jó szemmel.

Elolvasok még egy cikket