Elif - A szeretet útján 2. évad, 13-17. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 13-17. rész tartalma

 

 

2018.06.25., Hétfő 16:45 - 2. évad,13. rész

Abban a tudatban, hogy Kenan meghalt, Arzu átveszi az uralmat a házban és folyamatosan szembe száll Aliyével, aki már Zeynep és Selim visszatérésére készül. Aliye visszaadja neki a nyakláncot, amit az esküvő napján elveszített. Arzu attól fél, hogy Aliye esetleg tudja, hogy ő lőtt rá Zeynepre. Erkutot elrablói bezárják egy istállóba. Erkut meggyőződése, hogy a tett mögött Arzu áll. Melek és Kenan, miután megszöktek, egy viskóban húzzák meg magukat, mivel a kocsijuk lerobbant, de másnap Kenannak sikerül megszerelnie és elindulnak vissza, Isztambulba.

2018.06.26., Kedd 16:45 - 2. évad,14. rész

Arzu és Aliye között egyre feszültebb a helyzet és egymást fenyegetik burkolt célzásokkal. Melek kétségbeesik, amikor megtudja, hogy Zeynep nem tud járni. Melih magát vádolja a történtekért. Azt hiszi, nem volt véletlen, hogy Zeynepet akkor lőtték le, amikor elindult a CD-lejátszó. Kenan nem érti, hogy kik fenik rá a fogukat és aggódik Melekért is. Tőle tudja meg, hogy Melek több helyen is látott leskelődni rá és Elifre egy ismeretlen férfit. Arzu kegyetlenül bánik Zeyneppel, miután a pár megérkezik a házba. Közben Kenan is haza indul, Melek tanácsára.

2018.06.27., Szerda 16:45 - 2. évad,15. rész

Kiraz továbbra is rettegve tekint Kenanra, nem hajlandó elhinni, hogy a férfi, aki családja nagy örömére visszatért közéjük nem egy szellem. Azonban nem Kiraznak kéne félnie Kenantól, hanem Arzunak, hiszen Aliye úgy dönt, kitálal Kenannak. Hogy ezt megakadályozza, Arzu lelöki Elifet a lépcsőn. Bár a lánynak szerencsére nem esik baja, Kenan kórházba siet vele, így Aliyenek valóban nincs ideje elmondani az igazat menyéről. Azonban a nő rájön, hogy esett le valójában Elif a lépcsőn, és ekkor úgy dönt, felhívja Kenant, úgy mondja el mi az igazság. Hogy ezt megakadályozza, Arzu rátámad, és fejbe veri egy vázával.

2018.06.28., Csütörtök 16:45 - 2. évad,16. rész

A rendőrök letartóztatják Arzut, és ahogy a család tagjai beszélgetni kezdenek, egyre biztosabbá válik, hogy valóban Arzu lőtte le Zeynepet. Kenan annyira biztossá vállik a dologban, hogy ügyvédet sem hajlandó fogadni feleségének. Veyselt elengedik fogvatartói, igaz, sok pénzt követlenek tőle, ezért jobb híján eladja a vagyontárgyait – bármit megtesz szerelméért, Tülayért.

2018.06.29., Péntek 16:45 - 2. évad,17. rész

Kenan végül ráveszi Aliyét, hogy mondja el, mi történt Melek családjával. Aliye elmeséli neki, hogy meg akarta venni a földjüket, de ők nem adták el, ezért felbérelte Rasimot, hogy ijesszen rájuk. Ám Rasim véletlenül lelőtte őket. Murat az autómosó előtt találkozik egy férfival, aki egy eladó ház iránt érdeklődik, és azt a címet kapta meg. Murat azt hiszi, tévedés, és elküldi. Később elmondja Veyselnek, aki dühös lesz, mert sürgősen el akarja adni a házat. Arzut az előzetesből beviszik egy cellába, ahol Ayten és Nevra azonnal lecsapnak rá, és gúnyolni kezdik.