Elif - A szeretet útján 2. évad, 8-12. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 8-12. rész tartalma

 

 

2018.06.18., Hétfő 16:45 - 2. évad, 8. rész

Veysel és Tülay egy másik városba menekülnek, Murat egyik barátjához, azonban a fiú, aki Isztambulban marad, hogy testvérére vigyázzon, bajba kerül, mikor a kaszinó emberei meglátják őt a kórháznál. Szerencsére sikerül elfutnia, és elbújnia egy hölgy lakásán – aki nagyon szimpatikussá válik neki. Eközben Melek meggyőzi Kenant, hogy legalább inkognitóban hadd vigye kórházba, ahol ellátják a férfi sebeit.

2018.06.19., Kedd 16:45 - 2. évad, 9. rész

Melek kénytelen mindenki elől titkolni, hogy Kenan mégsem halt meg, mivel egykori szerelme ezt kérte tőle, ugyanis így akarja leplezni magát, míg Melek szülei gyilkosa után nyomoz. Eközben Arzu derekasan küzd ugyan Serdar zaklatása ellen, emellett meg zsarnoksága eluralkodik az immáron teljesen védtelen Aliye felett.

2018.06.20., Szerda 16:45 - 2. évad, 10. rész

Zeynep orvosa megvizsgálja Zeynepet, és kiderül, hogy nem tud lábra állni. Zeynep ezen annyira kiborul, hogy végül injekcióval kell megnyugtatni. Tugce megszökik, hogy elmenjen az apja sírjához, ám eltéved az erdőben. Serdar követi, és végül előjön. Felajánlja Tugcének, hogy elviszi az apjához. Tugce végül beleegyezik. Kenan és Melek elmennek a börtönbe, hogy beszéljenek Rasimmal. Ám ő azt állítja, hogy személyes okokból ölte meg Melek szüleit. Arzu később megtudja, hogy Tugce Serdarral van. Rasid felhívja Nedcetet, és elmondja neki, hogy Kenan életben van.

2018.06.21., Csütörtök 16:45 - 2. évad, 11. rész

Arzu hiába hívja Serdart, ő nem mondja el hol vannak. Csak annyit mond, hogy reméli, Arzu már megérti milyen érzés, ha távol van tőle a lánya. Elif és Gülnur meglátogatja Zeynepet, és megtudják, hogy Zeynep nem tud lábra állni. Az orvos azt mondja, elkezdik a rehabilitációt, de nem tudja megmondani, hogy Zeynep fog-e járni ismét. Necdet kérdőre vonja Feyyazt, hogy lehet, hogy Kenan még él?

2018.06.22., Péntek 16:45 - 2. évad, 12. rész

Gonca rájön, hogy Arzu nem igazán kedveli az „unokatestvérét.” Murat megtudja, hogy Zeynep nem tud járni. Erkutot hibáztatja ezért, és felhívja a rendőrséget, hogy elmondja, hol találják Erkutot. A rendőrség ki is megy oda, de senki sincs ott. Erkut a kórházba megy, és meglátja, hogy Zeynep tolókocsiban van. Elhatározza, hogy feladja magát. Aliye megtalálja Arzu karkötőjét Selim és Zeynep szobájában, és gyanakodni kezd rá.