A hegyi doktor - Újra rendel 1. évad, 6. rész - 2. évad, 2. rész tartalma

A hegyi doktor - Újra rendel 1. évad, 6. rész - 2. évad, 2. rész tartalma

 

 

2018.06.18., Hétfő 19:00 - 6. rész

Családi kötelékek

Julius-t felhívták, hogy az egyik kollégája beteg lett ezért indulnia kell Vietnám-ba, ám nagyon nehéz hátrahagynia szerelmét Elisabeth-et. Martin találkozik egy régi ismerősével Andrea-val aki geológus lett. Hans-nak nem tetszik, hogy anyja túl sokat van együtt Julius-al, különösem amikor megtudja, hogy lehet együtt megy vele Vietnám-ba. Andrea nagyon megijed amikor egy barlangi kirándulásnál elcsászkál két gyerek a csoporttól és testvére is balesetet szenved...

2018.06.19., Kedd 19:00 - 7. rész

Sötét múlt

Egy férfi balesetet szenved, ezért Hans és Martin a helyszínre siet. Mivel a betegnek hipotermiás tünetei voltak, ezért szeretné beutalni a klinikára, de ő nem szeretné, mert pedellus az egyik iskolában és nem jönne jól neki ha betegszabadságot venne ki. A keringési rendellenesség miatt Martin a klinikára viszi, ám két férfi elrabolja őt, mivel tartozik nekik. Lilli mostanában sok 1-est kapott az iskolában, ezért behívták Hans-t és Martin-t elbeszélgetésre.

2018.06.20., Szerda 19:00 - 8. rész

Húzd meg, ereszd meg

Dr. Roman koncert jegyeket ad a doktor családnak, ám Lilli nincs elragadtatva az ötlettől. Tanya-t a falu kenyérsütőjét megtámadja egy medve és elesik a hegyoldalban. Martin megvizsgálja és a vérében drogot talál. Hans felhívja egyik vadőr barátját, hogy elkapják a valószínűleg veszett medvét. Martin szerint nem veszettség érte a nőt hanem drog, ezért egyre jobban nyomoz az ügyben. Susanne férje hosszú idő után felbukkan és így tönkreteszi a Martin által oly nagyon várt romantikus randevút.

2018.06.21., Csütörtök 19:00 - 2. évad, 1. rész

Jó időkben, rossz időkben

Hans nagy elkeseredésére Christina beadta a felmondását és elutazott. Martin és Hans nekivág, hogy megtalálják a hegyekben elkóborolt tehenüket, ám a nagy keresés közepedte egy női sikolyra lesznek figyelmesek. Miközben próbálják megmenteni a bajbajutott nőt Hans fejére ráesik egy öklömnyi kődarab. A megmentett nő hasa időközönként fáj ami miatt Martin aggódik érte.

2018.06.22., Péntek 19:00 - 2. évad, 2. rész

Mérgezési tünetek

Lilli és osztálytársa Paul bentragad az égő pajtában és míg Martin megpróbálja megmenteni őket Hans a tűzoltókat hívja. Kiderült, hogy Paul meglépett otthonról és Lilli a pajtában rejtegette, ám a tüzet állításuk szerint nem ők okozták. A bank azonban nem fizeti ki a kárt, ezért kisebb összetűzések alakulnak ki Hans és Martin között. Susanne nem tudja lezárni a kapcsolatot a nemrég visszatért Jörg-el. Paul-nak az osztálykirándulás közben megromlik a látása.