A hegyi doktor - Újra rendel 2. évad, 13 - 3. évad, 4. rész tartalma

A hegyi doktor - Újra rendel 2. évad, 13 - 3. évad, 4. rész tartalma

 

 

2018.07.09., Hétfő 19:00 - 2. évad, 13. rész

Igazságok

Roman 75. szülinapjára egy híres énekesnő Antonia is készül, hogy külön neki énekeljen pár dalt. Ám a próba közben hirtelen rosszul lesz, de szerinte semmi baj csak a magasság tehet róla. Susannah elmondja, hogy terhes, de nem tudja ki az apa, amitől Jörg bedühödik. Kideül, hogy Antonia egy sejt öregedési folyamat lassító gyógyszert szed.

2018.07.10., Kedd 19:00 - 3. évad, 1. rész

Két szék közt

Vajon Martin az apja Susanne gyermekének? Minden érintett számára nehéz ez a helyzet. Nem csak Andrea reagál megbántva a hírre, de Lilli sem örül különösképpen a testvérkének. Fél, hogy mindent elveszíthet az új baba miatt. Közben a 24 éves Jana Feldermann látásproblémákra panaszkodik. Az orvos végül rájön, hogy kivel volt együtt a lány. Martin apasága téma a faluban, Susanne is sokat veszekszik miatta Jörggel. Sietősem távozik a férfitól, és elesik? Vajon valami baja esett a babának?

2018.07.11., Szerda 19:00 - 3. évad, 2. rész

Párbajok

Susanne kórházban fekszik. Beindulnak a fájások, de végül nem szakad meg a terhessége. Két testvér küzd mélymerülésben, vajon melyikük tudja jobban lenyűgözni Frankát? Hans és a szomszédja, Distelmeir között eldurvul a viszony. Distelmeier lezuhan egy szakadékba, Hans csak a saját épsége kockáztatásával tudja megmenteni.

2018.07.12., Csütörtök 19:00 - 3. évad, 2. rész

Beperelve

Hans börtönben ül. Martin és Andrea bizonyítékokat keres az ártatlanságára. Martin mindent egy lapra tesz fel. Gyanakszik, hogy Distelmeier már régóta egy betegségben szenved, ami a zuhanáshoz vezetett. De a dühös vendéglős nem hagyja magát megvizsgálni a legnagyobb ellensége öccsével. Alexander Kahnweiler veszi át az esetet, és kitiltja Martint a beteg házából.

2018.07.13., Péntek 19:00 - 3. évad, 3. rész

Sorscsapás

Hans ismét szabad! Martin be tudta bizonyítani az ártatlanságát, bár így az engedélye forog kockán. Lilli barátnője, Lisa, terhes. És közben beteg is. Sikerül beállítani Martinnak a megfelelő dózist?