Éjjel-nappal Budapest 1310-1314. rész tartalma

Éjjel-nappal Budapest 1310-1314. rész tartalma

 

 

2018.07.16., Hétfő 20:20 - 1310. rész

Tamara nagyon ideges, mert Teóval ma próbálkoznak először a gyereknemzéssel. De Teó már reggel sem viselkedik megértően Tamarával, és csak egy gyors numerát akar nyomni a fürdőszobában, ahelyett, hogy romantikusan ünnepelnék meg az alkalmat. Teó mindenkit eltávolít a lakásból. Amikor Teó később vadul és érzéketlenül akarja magáévá tenni, és nem igazán foglalkozik azzal, hogy Tamara nem így szeretne szeretkezni, a nő ráébred, hogy egy ilyen egoista férfival nem tud, és nem akar gyereket csinálni. Amikor Tamara szakít, Teó kiakad, és dühében elhajít egy vázát (amelynek az egyik darabja megsebzi Tamarát). A nő most először látja megdöbbenve a férfi valódi arcát.

Bence reggel azzal lepi meg Orsit, hogy mára igazi randit szervez kettejüknek. De Teó keresztülhúzza a terveiket, mert befogja Bencét és Marcit a kocsmába, hogy nyugalomban tudjon Tamarával szeretkezni és gyereket nemzeni. Orsi azonban rábeszéli Evelint, hogy próbálja meg elérni, hogy Bence elszabaduljon a bárból. Marci azt hiszi, hogy a testvérének Evelinnel lesz randija. Valójában Bence Orsival tölti a délutánt a Tropikáriumban. Bencének fája a szíve, amikor látja, hogy Orsi mennyire szenved a titkolózástól és az állandó elválástól. Ezért romantikus gesztust tesz.

Lalinak hosszas kutatómunka után fantasztikus ötlete támad, hogy hogyan tudna Gizikéből még több pénzt csinálni. A tehén trágyáját tüzelő- és építőanyagnak akarja feldolgozni, ahogyan az indiaiak is teszik. Gábor szerint Lalinak végre színt kéne vallania: szereti a tehenét és valamilyen ürügyet akar találni, hogy tovább életben tarthassa. Lali makacsul tagadja ezt, és megkezdi a kísérleti trágya-feldolgozást, amellyel csúfos kudarcot vall. Niki nagyon félti a barátját, és elkíséri a kétségbeesett kísérletre. Amikor Gábor azt mondja neki, hogy mindenki megérti, hogy Lali életben akarja tartani Gizikét, Lali sértődötten reagál. Ő nem állatbarát, hanem kőkemény üzletember. És ezt be is fogja bizonyítani a barátainak.

2018.07.17., Kedd 20:20 - 1311. rész

Tamara dühödten szembeszáll Teóval, mikor a férfi beállít Gyöngyihez, és ott randalírozik. Gyöngyi Tamara háta mögött Joe-tól kér segítséget, de mire Joe megérkezik, Teó már eltűnt. Mikor Joe megtudja, hogy mit művelt Teó Tamarával, dühében elveszíti az önuralmát. Elmegy Tamás albérletébe, ahol összeverekednek. Tamara szörnyen bedühödik, mikor tudomást szerez a verekedésről. Ő nem akarta, hogy így elfajuljanak a dolgok. De Joe elmagyarázza, hogy nem volt más választása, mert még mindig szereti, és meg akarja védeni. Tamara titkon meghatódik a szavaitól. Később Tamara újra találkozik Teóval, aki kétségbeesve próbál bocsánatot kérni tőle, de a lány lerázza azzal, hogy hallani sem akar róla többé. Szofit is sokkolja bátyja viselkedése, és kidobja az albérletből. Teó a bárjában húzza meg magát. Úgy érzi, senki nem érti meg, és átadja magát az önsajnálatnak. Közben Tamara is szomorú, és nem tudja, hogyan tovább. Joe próbál nem arra gondolni, hogy Tamara megint szabad.

Sanya örül, mert azt hiszi, megtalálta a tökéletes lakást, ám a főbérlőről kiderül, hogy egy szélhámos. Sanya iszonyú frusztrált, és átkozza a szemét pestieket. Amikor aztán Annával egy bárban megismerkednek egy kedves párral, megváltoztatja a véleményét. Ám sajnos ezúttal is csalódnia kell, mert kiderül, hogy a bár egy swingerklub, és a pár is ezért van itt. Sanya kikészül, és elmenekül onnan Annával. Nem akarja elhinni, milyen beteg ez a város – de szó sem lehet róla, hogy feladja.

2018.07.18., Szerda 20:20 - 1312. rész

Dalma még mindig bánkódik Laura visszautasítása miatt, elutasítja Laura kívánságát, miszerint legyenek újra olyan jó barátok, mint az ominózus éjszaka előtt. Dalmának ez már nem megy. Nem sokkal később Dalma padlót fog, mikor meglátja az ajtóban Mariannt, a volt kedvesét, akit az aggódó Gábor értesített arról, milyen szomorú miatta Dalma. Dalma kidobja Mariannt, és utasítja Gábort, hogy ne üsse bele az orrát az ő szerelmi életébe. Dalma megpróbál beszélni Mariannal, elmondja neki, hogy van valaki más az életében, véletlen kiderül, hogy Laura az. Este Laura újra megpróbál beszélni Dalmával.

Tamara a fejébe veszi, hogy bemegy a fodrászatba dolgozni, annak ellenére, hogy még mindig bánkódik Teó miatt. Tamarára a fodrászatban ismét rátör a szomorúság, Szofi hazaküldi őt pihenni. Joe elmegy Tamarához, hogy mint jó barát jobb kedvre derítse őt. Joe elviszi Tamarát görkorcsolyázni, amit nagyon élvez, újra tud nevetni. Eközben Teó meglátogatja Szofit, és bocsánatot kér tőle a viselkedéséért. Teó megesküszik, hogy össze fogja szedni magát, de ez csak üres ígéret: Teó kikel magából, mikor Tamara és Joe meghitt hangulatban visszatérnek a görkorcsolyázásból, és Teó meglátja őket.

Lilit reggel sokkolja a teste, mivel a melleiből a pólóján is foltot hagyva már folyik a tej. Lili egyre visszataszítóbbnak érzi magát. Mesi rábeszéli, hogy kényeztesse magát egy picit, és menjen el vele meg Xéniával vásárolni. Mesi és Lili elmennek Xéniáért az iskolába, ahol összefutnak Danival. Lili és Xénia is a nyálát csorgatja Danit látván, Lili rádöbben, hogy Xéniának is bejön Dani. Vásárlás közben Xénia nem hagy ki egy alkalmat sem, hogy beszóljon Lilinek, a dolog azért kölcsönös. Lili irigykedve nézi végig, ahogy Xénia bevásárol magának szexi ruhákból, miközben neki egy fillérje sincs, és még a ruhák sem állnak jól neki. Később ismét találkoznak Danival, Lili pólóján már megint foltot hagyott a tej, ami sem Xénia, sem Dani előtt nem marad titokban. Xénia kineveti Lilit, aki elrohan.

2018.07.19., Csütörtök 20:20 - 1313. rész

Reggel még mindig nagyon feszült a hangulat Dalma és Gábor között, miután Gábor tegnap elhívta Dalma exét Budapestre. Ám Joe segítségével, aki estére egy kisebb bulit tervez az albérletben, gyorsan elfelejtik a vitájukat, habár Dalma ismét kénytelen hazudni Gábornak, hogy elterelje a fiú figyelmét arról, hogy lefeküdt Laurával. Ám miközben később Dalma segít Joe-nak a buli előkészítésében és megkönnyebbül, mert végre kibékült Gáborral, Gábort meglátogatja Mariann a műhelyben, aki végül elárulja neki, hogy Dalma lefeküdt Laurával. Gábor álla leesik és magánkívül a dühtől kérdőre akarja vonni Dalmát, és nem sok választja el attól, hogy tettlegességre vetemedjen.

Bencének reggel csak egy durva fejmosással sikerül megakadályoznia, hogy Marci lógjon a nyári iskolából, majd elmegy Teóhoz, aki az albérletből való kirúgása óta a bárjában héderel és rendszeresen leissza magát. Bence, aki Teó ilyen viselkedését már ismeri, megtudja Orsitól, hogy Marci nem tartotta magát a megállapodásukhoz, így elmegy hozzájuk a bárba. Miután Bence mérgesen elvitte Marcit az iskolába, végre meg akarja mondani az apjának, hogy attól tart, hogy a Tamara miatti bánatába Marcit is bele fogja rángatni. Ám amikor Orsi megvárja Bencét a kocsma előtt, Teó tudomást szerez a titkos szerelmükről. Egy érzelmes beszélgetés után Teó kibékül Bencével.

Milán reggel teljesen depressziós és képtelen egy falatot is lenyomni a torkán, csak arra tud gondolni, hogy mennyire hiányzik neki Ayse. Elhatározza, hogy a döneres előtt éhségsztrájkkal szedi ki Ayse testvéreiből, hogy hol van a lány. Milán akciója azonban nem bizonyul sikeresnek, ugyan jó néhány vendéget elijeszt, de kiderül, hogy Fatih és Hakan se tudják, hol van Ayse. Ekkor Karesz kihallgat egy telefonbeszélgetést Fatih és Ayse között és Milán ráveszi a fiúkat, hogy hozzák oda Aysét egy megbeszélt helyre.

2018.07.20., Péntek 20:20 - 1314. rész

Tamás szörnyen ideges, mert ma fognak Szofi szülei és az ő szülei első alkalommal találkozni egymással. Aggodalma nem alaptalan, ugyanis Tamás és Szofi szülei teljes mértékben különböznek egymástól és azonnal ellenszenvesnek is találják egymást. A veszekedés akkor robban ki közöttük, amikor Ernő, Szofi túlzottan merev apja, Tamás anyjának a szájából kiveszi a zsályás cigit és kihajítja az ablakon. Anna sem marad adósa, lekapja Ernő kopasz fejéről a kedvenc kalapját és a cigi után hajítja. Ernő számára ezzel véget is ér a barátkozás. Feldúltan közli, hogy ő és a felesége nem fognak eljönni az esküvőre, ha Tamás anyja is ott lesz.

Gábor teljesen megalázottnak és becsapottnak érzi magát, mióta megtudta, hogy Dalma lefeküdt Laurával. Ráadásul Dalma egy vita hevében még az orrát is betörte. Ezért Gábor haragjában nem hajlandó elfogadni Dalma bocsánatkérését, sőt, még fel is mond a műhelyben, amikor Joe nem tudja megígérni neki, hogy nem kell többet együtt dolgoznia a lánnyal. Amikor egy veszekedés során Laura még azt is Gábor szemére hányja, hogy Dalma sokkal inkább férfi, mint ő, még inkább megsérti Gábor férfi egóját. Dalma magát vádolja, hogy a Gáborral való barátsága tönkrement.

Anna reggel a fürdőben csúnyán megrándítja a derekát, és csak Roland van a közelben, hogy segíthessen rajta. A meztelen lányt az ágyába viszi, és kedvesen gondoskodik róla. Ismét meghitt közelségbe kerülnek egymással, a régi érzelmek fellángolnak. Ekkor robban be Sanya, aki nagyon aggódik amiatt, hogy Anna ismét közeledik Rolandhoz. Miközben Roland újra reménykedni kezd, Sanya ismét emlékezteti Annát, hogy Roland hogy elbánt vele, és azt hazudja, hogy Roland tulajdonképpen meg akarta ölni.