Elif - A szeretet útján 2. évad, 28-32. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 28-32. rész tartalma

 

 

2018.07.16., Hétfő 16:50 - 2. évad, 28. rész

Nevra elmondja Arzunak, hogy Szultán gyilkosságért van bent, és életfogytiglant kapott. Neki nincs mit veszítenie, ezért azt javasolja Arzunak, hogy ne húzzon ujjat vele. Tugce megszerzi Aliye mobilját, és Eliffel együtt kisakkozzák, hogyan hívják fel Necdetet, aki megígéri, hogy elmegy Tugcéért. Gonca nyit neki ajtót, de nem akarja, hogy Tugce anélkül menjen el, hogy szólnának Aliyének vagy Kenannak Necdet egy kis hízelgéssel ráveszi Goncát, hogy engedje el őket Kenan elmondja Meleknek és Melihnek, hogy Necdet ölte meg a szüleiket.

2018.07.17., Kedd 16:50 - 2. évad, 29. rész

Necdet felhívja Goncát, és meghívja magához. Gonca megkéri Kirazt, hogy helyettesítse, és kisurran a házból. Szultán és Arzu között egyre feszültebb a hangulat. A börtönőr megpróbálja rábeszélni Szultánt, hogy hagyja békén Arzut, de sikertelenül. Murat pénzt kér Veyseltől, de ő azt mondja, nincs. Amikor Veysel nem látja, Tülay ad egy kis pénzt Muratnak. Feride nagynénje követeli, hogy Feride menjen el dolgozni, és adja haza a keresetét. Kenan elmondja Selimnek, hogy Melih és Melek testvérek. Mivel Selim nem lepődik meg, ebből rájön, hogy Selim már tudta.

2018.07.18., Szerda 16:50 - 2. évad, 30. rész

Melek úgy határoz, hogy elmondja az igazat Kenannak és családjának, mind a Melihhel való rokoni kapcsolatáról, mind Elif kilétéről. Természetesen a kegyetlen Necdetnek ez nem tetszik, hisz ez által veszélybe kerülne a lánya és unokája jövőbeli öröksége Úgy dönt, Gonca segítségével elrabolja Elifet, így zsarolva Meleket, hogy ne mondja el Kenannak az igazat. Miközben az Emiroglu család kétségbeesetten keresi Elifet, Melek és Melih elmegy Necdet birtokára, hogy kérdőre vonják.

2018.07.19., Csütörtök 16:50 - 2. évad, 31. rész

Selim elindul Melekhez Eliffel, azonban erről tudomást szerez Gonca is, aki azon nyomban értesíti Necdetet a fejleményekről. A férfi ezért úgy dönt, azzal gátolja meg Melek és Elif újra egyesülését, hogy szétveri a nő házát, amit mikor meglát, Selim úgy dönt, jobb, ha visszaviszi a birtokra Elifet. Eközben Kenan, aki beszélni akar Melekkel, pont a nő házához ér Látván a pusztítást, az arra járó Melihhel úgy döntenek, jobb, ha Melek a bátyához költözik, ahol a két férfi kiterveli, hogy állítják meg Necdetet.

2018.07.20., Péntek 16:50 - 2. évad, 32. rész

Elif szomorú, hogy az anyja nélkül kell iskolába mennie az első napon. Melek felhívja Selimet, hogy megkérdezze, hogy van Elif. Selim addig erősködik, amíg Melek megadja neki Melih címét, és Selim odamegy. Elkezdi faggatni Meleket, hogy mi történt a házával. Annyit magától is kitalál, hogy valaki nem akarta, hogy Kenan megtudja, hogy Elif a lánya, de Melek nem árulja el, hogy ki az. Selim próbálja rávenni, hogy mondják el Kenannak az igazat, de Melek nem bírja a nyomást, és elájul.