Pillantásod nélkül - Esmeralda története 26-30. rész tartalma

ˆhirdetés

Pillantásod nélkül - Esmeralda története 26-30. rész tartalma

 

 

2018.07.06., Hétfő 20:00 - 26. rész

Vanessa megmondja Paulinonak, hogy csak kihasználta és szórakozott vele. Prudencia titokban találkozik Marinával Margaritoék házában, hogy megkérje, szakítson Albertoval, mert nem hozzá való. Alberto mindeközben azt tervezi, hogy megkéri a lány kezét. Zacarias elmegy Damianához és megfenyegeti, hogy ha elszólja magát, annak Marina látja kárát. Marina szakít Albertoval.

2018.07.07., Kedd 20:00 - 27. rész

Marina szakítani akar Albertóval, de ez nem sikerül, mert hiába akarja betartani, amit Prudenciának ígért, a szerelme erősebb volt ennél. Alberto megkéri Marina kezét, aki boldogan igent mond. Azonban már gyanakszanak a családi intrikákra, ezért úgy döntenek, hogy titokban esküsznek meg. Baldomero és Yolanda lesz a tanújuk. Paulino végleg kibékül Albertóval. Alberto a városba készül, hogy folytassa a tanulmányait.

2018.07.08., Szerda 20:00 - 28. rész

Alberto és Marina mindenki elől eltitkolják, hogy esküdni készülnek. Vanessa és Susana semmit sem sejt. Prudencia elmondja Albertónak, hogy ő akarta megtorpedózni a kapcsolatát Marinával. Alberto nagyon mérges az anyjára, de még nem tudja, mitévő legyen?

2018.07.09., Csütörtök 20:00 - 29. rész

A házasság Alberto és Marina közt megköttetett. A fiatalok azonban úgy intézik, hogy a tanúkon és Toribión kívül senki sem tud a nászról. Susana abban a boldog tudatban él, hogy Marina szakított Albertóval, ezt így is mondja el Don Luisnak. Úgy dönt, hogy Vanessával a városba mennek Albertóval együtt. Ám elindulás előtt rádöbben, hogy színjáték volt az egész.

2018.07.10., Péntek 20:00 - 30. rész

Susana és Vanessa nem mennem Albertoval a városba. Susana azt találja ki, hogy nem találja a drága karkötőjét és anélkül nem megy sehova, de valójában azért maradnak, hogy tönkretegyék Alberto és Marina kapcsolatát. Vanessa javaslatára Prudencia elmegy Marinához és megkéri, hogy töltsön el néhány napot a birtokon, hogy jobban megismerjék egymást. Bazan doktor a birtokra telefonál, Albertot keresi, de Susana hazudik neki és nem adja át az üzenetet. Isauro doktor még most sem tudja, hogy Marina és Damiana hová költöztek.

Elolvasok még egy cikket