A hegyi doktor - Újra rendel 3. évad, 10-14. rész tartalma

A hegyi doktor - Újra rendel 3. évad, 10-14. rész tartalma

 

 

2018.07.23., Hétfő 19:00 - 3. évad, 10. rész

Szívdobogás

Hansot megviseli, hogy Klara kikosarazta, még a gazdaságot is elhanyagolja, Martin aggódik a kis Jonas Ellertért, akire a szülei halála miatt nevelőotthon vár. Andrea segítségével sikerül elérnie, hogy a fiú egy ideig náluk maradhasson. Lisbeth boldog a hirtelen jött szerelemben, de Hans nem tudja megkedvelni Klaus Hellmannt. A 25 éves Anna Ziegler váratlanul elájul, a barátja alig tudja megmenteni a zuhanástól. Martin rájön, hogy a fiatal nő gyógyíthatatlan szívbetegségben szenved.

2018.07.24., Kedd 19:00 - 3. évad, 11. rész

Vészleszállás

Hans, bár megérti Klara fenntartásait, nem akar tovább vadházasságban élni. Úgy tűnik azonban, nem csak ennek a kapcsolatnak van vége, Klaus Hohellmannról is kellemetlen dolgok derülnek ki. Közben Martin mindent megtesz Jonasért, hogy a fiúnak ne kelljen nevelőotthonba mennie. Urs Rensing még mielőtt szélütést kapna, akut agyi érkatasztrófa tünetei jelentkeznek nála, szeretne még elbúcsúzni a fiától. A titkos családi modellrepülőzést egy tragikus baleset szakítja félbe.

2018.07.25., Szerda 19:00 - 3. évad, 12. rész

A búcsú

Martin Gruber váratlan látogatót kap, a volt jegyese, Julia Denson visszatért az Államokból, hogy megoperálja Boening professzor unokaöccsét. A műtét majdnem tragédiába torkollik, mert Julia keze időnként megremeg. Martin a vizsgálat során kideríti, hogy Julia agyában egy gyorsan növekvő lyuk található. Nicole meghívja vacsorázni a rosszkedvű Hansot, de az étteremben pont Klarába futnak bele. Martin igyekszik rábeszélni Susannét, hogy vegye magához az elárvult Jonast, mert a nevelőotthon rosszat tenne neki.

2018.07.26., Csütörtök 19:00 - 3. évad, 13. rész

Szomorú ébredés

Hans és Nicole búfelejtő estéje napokra ellátja Ellmaut pletykával. A hír Klarához is eljut, akiben a szakítás ellenére forr a düh. Lisbeth igyekszik közvetíteni a szerelmesek között. Julia a szakszerű orvosi segítségnek hála meggyógyult, hamarosan visszatér az Államokba, Az utolsó estén az étterem helyett a mezőn köt ki a pár. Ez nem csak Lisbethet háborítja fel, de Hirtelen Andrea is megjelenik, mert végre sikerült lezárnia a bécsi esetet. Közben a 23 éves Lisa nem tudj,a hogy ki a születendő babája apja. A lány hirtelen elájul, és kiderül, hogy súlyos szívproblémái vannak. Martin a leendő apákhoz fordul, de úgy tűnik, hiába.

2018.07.27., Péntek 19:00 - 3. évad, 14. rész

Keserű igazság

Martin megcsalta Andreát, és lelkiismeret furdalása van. Nem akar hazudni, de tudja, hogy elveszíti a lányt, ha elmondja az igazat. Anna Volkert egy súlyos esés után sem érez fájdalmat. Vajon egy génproblémával állunk szemben, vagy Anna, Volkerték lánya így akarja felhívni magára a figyelmet? Andrea véletlenül elolvassa Julia SMS-ét, és kérdőre vonja martint, akinek vallania kell. Úgy tűnik ennek a kapcsolatnak is vége. Hans lezuhan egy létráról, az ijedtség pillanatiban pedig egyértelművé válik, hogy ő és Klara örökre összetartoznak.