A hegyi doktor - Újra rendel 3. évad, 15 - 4. évad, 3. rész tartalma

A hegyi doktor - Újra rendel 3. évad, 15 - 4. évad, 3. rész tartalma

 

 

2018.07.30., Hétfő 19:00 - 3. évad, 15. rész

Bűn és bűnhődés

Hans és Klara bejelentik a küszöbön álló esküvőt. Mindneki örül, még Lilli is, akinek saját tervei is vannak, amit Hans és Martin csak az utolsó pillanatban tud megakadályozni. Jonasért is megjelenik a nagybátyja, és a fiút, akarata ellenére, elszakítják Susannétől. Martinnak is megvan a maga gondja, Andrea nem akarja megbocsátani a félrelépését, és ismét Bécs felé kacsingat. Simon Lungert rutinvizsgálatra érkezik a kórházba, mikor kiderül, hogy tüdőpestise van. Martin mindent megtesz a betegéért, egyelőre úgy tűnik, hiába.

2018.07.31., Kedd 19:00 - 3. évad, 16. rész

Összetört remény (évadzáró epizód)

A család esküvőre készül. Lisbethet zavarja az esküvőszervező, szeretné ő irányítani az eseményeket. Martin úgy dönt, ő is megkéri Andrea kezét. Útközben azonban még meg kell mentenie a demens Helmut Wagnert, aki az elhunyt felesége után akar ugrani. A családdal való beszélgetés során Martin rájön, hogyan hozhatná vissza Jonast Susannéhoz. Bécsben Andrea éppen aláírná a szerződését, mikor a férfi váratlan házassági ajánlattal áll elő. Teljes az öröm, a pár sietne, hogy visszaérjenek Hans esküvőjére, mikor a sors átveszi az irányítást.

2018.08.01., Szerda 19:00 - 4. évad, 1. rész

Szabadesés

Martin nagyon aggódik Andreáért, áthozatja Hallba, hogy Kahnweiler segítségével kiderítse, miért esett kómába. A nő állapotában hirtelen romlás következik be, meg kell operálni. A műtét sikerül, Martin haza is viszi a menyasszonyát a gazdaságba. Hans és Klara továbbra is szeretne összeházasodni, és mikor váratlanul felbukkan Peter, Klara első férje, kitör a háború. Hans és Martin egy sokkos nőt mentenek le a hegyről, aki azt mondja, a sziklafalon veszítette el a férjét. Mikor Anja rosszul lesz, kiderül, hogy Matthias él, és csak ő mentheti meg a feleségét.

2018.08.02., Csütörtök 19:00 - 4. évad, 2. rész

Magányos döntés

Martin úgy dönt, mihamarabb elveszi feleségül a jegyesét, Romannak sikerül is időpontot foglalnia másnapra. Miközben Andrea a fodrászt várja, rosszul lesz, egyből kórházba szállítják. Kiderül, hogy elpattant egy ér a fejében, nem sok esélye marad a túlélésre. Martin nem adja fel, még akkor sem, mikor Andrea nem egyezik bele a műtétbe, mert a máját a Seidel ikreknek adná, akik egy veleszületett ritka májbetegségben szenvednek. Végül Andrea akarata győz, és az ikrek életben maradnak.

2018.08.03., Péntek 19:00 - 4. évad, 3. rész

Elmenni és visszajönni

Andrea halála után Martin a munkába menekül. Azonnal indul, mikor egy vak beteg alhasi fájdalmakra panaszkodik. Kiderül, hogy Nikolas vaksága egy terjedő tumorral van összefüggésben, és a kemoterápia hatására nem csak a daganat húzódik majd vissza, de a látását is visszanyeri. Ennek Silviát kivéve mindenki örül. A lány ugyanis így kénytelen bevallani, hogy egy hatalmas tűzfolt van a testén, amitől gyerekkora óta kirekesztve érzi magát.