Sorsok útvesztője 81-85. rész tartalma

Sorsok útvesztője 81-85. rész tartalma

 

 

2018.08.27., Hétfő 18.35 - 81. rész

Bahar szállást keres, így kapóra jön neki, hogy Hasret felajánlja, hogy lakjon vele. A lány boldogan elfogadja az ajánlatot és beköltözik a nőhöz. A kettejük közötti hasonlóság egyre több embernek szúr szemet. Eközben Edibét az orvosok még mindig elég betegnek találják ahhoz, hogy ne kelljen börtönbe mennie, ám a szakértői bizottság közli, hogy három hónap múlva újra meg kell jelennie kontrollra. Hulya és Efsun között tovább tart a háború, ám mindkettőnek olyan információ van a birtokában a másikról, hogy úgy döntenek megegyeznek egymással. Hulya azonban ezt nem bírja sokáig. (Eredeti hang digitálisan.)

2018.08.28., Kedd 18.35 - 82. rész

Hasret úgy érzi, egyre jobban kötődik Baharhoz, és megszületik a gondolat a fejében, miszerint, lehet, hogy inkább ő a lánya, mint Efsun. Hulya ármánykodásának meglesz a következménye: a rendőrök Necati halálának kapcsán átvizsgálják Efsun kocsiját, amiben vérfoltot találnak. A rendőrség hamarosan megjelenik Nuran házánál.

2018.08.29., Szerda 18.35 - 83. rész

Nuran, Efsun, Sakine és Ilyas a tárgyalásig börtönben maradnak. Ates vállalja a védelmüket, és megígéri Baharnak, hogy mindent megtesz, hogy kihozza onnan őket. Efsun kiborul, amikor meglátja a börtöncelláját, ráadásul a többi rabnő sem fogadja tárt karokkal. Ám mindez megváltozik, amikor rájönnek, hogy a lány valójában egy milliomos család tagja. Közben megérkezik Ilyas testvére, Mucella néni is, akiről kiderül, hogy kezdettől ellenezte Nuran és Ilyas kapcsolatát. Mehmet Emír szeretne segíteni Hasretnek, a nő azonban meggyőzi, hogy jobb, ha hazamegy.

2018.08.30., Csütörtök 18.35 - 84. rész

A rendőrök házkutatást tartanak Nuranék házában, illetve a villában is. A Gelinciken nem találnak semmit, ám az Atahan villában biztonsági kamera van, ami mindent rögzít ...Mucella meglátogatja Ilyast a börtönben, ahol találkozik Nurannal is, és ennek a találkozónak nem lesz jó vége. Mehmet Emírnek elege lesz Hulya rosszindulatú magatartásából, ezért összevesznek. A nő úgy dönt, jobb, ha egy időre elmegy a villából. Az utazáshoz szükséges pénz, így Hulya hozzáférést ad Asimnak a bankszámlához…

2018.08.31., Péntek 18.35 - 85. rész

A rendőrök a villa biztonsági kamerájának felvételei alapján bizonyítékot szereznek Efsunék bűnösségére. Ilyas azonban, hogy mentse a családját, magára vállal mindent, így a nők kiszabadulnak. Bahar vigasztalhatatlan, bár megérti Ilyas döntését. Efsun első útja a szabadulása után a villába vezet, ahol megfenyegeti Edibét, hogy feljelenti a rendőrségen. Hulya rádöbben, hogy a férje elhagyta, aki Párizsba szökött Secillel.