Sorsok útvesztője 77-80. rész tartalma

Sorsok útvesztője 77-80. rész tartalma

 

 

2018.08.21., Kedd 18.35 - 77. rész

Ates megkapja a terhességi vizsgálat eredményét, így a kezében van a bizonyíték, hogy Efsun nem terhes. Eközben Mehmet emír házában tartják a Henna-éj, ahova nagy vendégséget várnak. Miközben Efsun és Nuran életük legboldogabb perceit élik át, megjelenik Ates és Bahar, a férfi pedig az egész család előtt elmondja az igazságot. A család döbbenten fogadja a hírt, Efsunnak pedig mennie kell az Atakan - házból. Bahar egyszerre szomorú és boldog. Szíven üti, hogy a testvére,a kit szeretett, hazugságon árán képes volt ellopni a szerelméét, ugyanakkor boldog is, mert újra egymásra találtak Atessal.

2018.08.22., Szerda 18.35 - 78. rész

Hulya a botrány után kapva kap az alkalmon és kiteszi Efsunt a villából, aki Nurannal együtt kénytelen visszamenni a szülői házba. Az öröme azonban nem tart sokáig, mert hamarosan értesítést kap, hogy a bíróság felülvizsgálja Edibe állapotát, hogy meghozzák az ügyében a végső döntést. Bahar és Ilyas megtudják, hogy Nuran valójában végig tudott arról, hogy Efsun nem terhes, így a lány összeomlik. Efsun nehezen viseli, hogy ismét pénz nélkül kénytelen élni, ezért elhatározza, hogy bocsánatot kér Mehmet Emírtől.

2018.08.23., Csütörtök 18.35 - 79. rész

Hulya megtudja, hogy a fia a szobalánnyal a kapus házban van, ezért felszólítja Aytent, hogy a lánnyal együtt távozzon a villából. Efsun elkeseredetten próbál kapcsolatba kerülni az apjával, hogy visszahízelegje magát, ám Mehmet Emír hajthatatlan és nem akar szóba állni vele. Efsun egy csellel mégis bejut a házba, és rádöbben Edibe titkára, ami immár jó eszköz arra, hogy megzsarolja vele Hulyát, hogy fogadják vissza. Ates pedig hatalmas meglepetést szervez Baharnak.

2018.08.24., Péntek 18.35 - 80. rész

Hasret elköltözik Efsun és Nuran házának a szomszédságába, ám ők ennek nem örülnek. Efsun egyébként is úgy gondolja, hogy hamarosan visszaköltözhet a villába. Bahar nagyon boldog Atessal, aki megkérte a kezét, ezért úgy döntenek, hogy a lány végleg elköltözik otthonról. Eközben a rendőrség megtalálja Necati holttestét és elindul a nyomozás. Mehmet Emir az első, akit kihallgatnak.