Pillantásod nélkül - Esmeralda története 76-80. rész tartalma

Pillantásod nélkül - Esmeralda története 76-80. rész tartalma

 

 

2018.10.15., Hétfő 20:10 - 76. rész

Susana elköltözik az Ocaranza család házából, mert megijed, hogy kiderül, mennyire elszegényedtek. Közben Vanessától követeli, hogy segítsen neki. Vanessa nagy bajban van, mert nem fűlik a foga Edson társaságához, de szeretne némi pénzmagot kicsalni tőle. Alberto elmondja Lucreciának, hogy Marinának van egy gyereke, aki lehet, hogy tőle van. Don Luis intézi Rafael anyakönyvezését. Az ügyvéd valami turpisságra készül.

2018.10.16., Kedd 20:10 - 77. rész

Soledad nyíltan megmondja Damianának, hogy szerelmes Baldomeróba, és jó lenne, ha választana a két férfi, Margarito és Baldomero között. Lucreciában érlelődik a gyanú, hogy titokzatos páciense és a doktor, aki erőszakot tett Marinán, egy és ugyanazon személy. Damiana és Encarnación összeesküvése nyomán sikerül összeboronálni a két fiatalt, Bazánt és Marinát.

2018.10.17., Szerda 20:10 - 78. rész

Erasmo megjelenik a bérházban és sokáig a fővárosban akar maradni. Yola ennek nem örül. Erick Albertohoz költözik. Lucrecia azt javasolja Isauronak, hogy hódítsa vissza Marinát és közeledjen hozzá. Paulino megmondja Vanessának, hogy tényleg Anita az új barátnője.

2018.10.18., Csütörtök 20:10 - 79. rész

Toribio találkozik Don Luissal a kórházban és rohamot kap, annyira megijed. Don Luis igyekszik kideríteni, hogy vajon Toribio miről álmodik. Ramona jelentkezik a kórházba takarítónak, hogy kémkedhessen Marina után, Isauro utasítására. Bazan figyelmezterti Albertot, hogy meg ne lássa többl Marina körül legyeskedni.

2018.10.19., Péntek 20:10 - 80. rész

Edson megüti Vanessát, aki pánikrohamot kap. Albertot hívják ki, hogy lássa el. Vanessa könyörög neki, hogy menekítse ki onnan. Paulino csókolózás közben Vanessának hívja Anát, aki ezt nagyon a szívére veszi. Toribio elmondja hogy Don Luis az ördög, de Marináék nem veszik komolyan. Megtörténik a kis Rafael keresztelője.