Sorsok útvesztője 111-115. rész tartalma

Sorsok útvesztője 111-115. rész tartalma

 

 

2018.10.08., Hétfő 18.35 - 111. rész

Ilyas és Nuran kérdőre vonják Mucellát a mesterkedése miatt. Miután Salih meggyanúsítja Mehmet Emírt Yusuf úr eltűnése miatt, Mucella is belátja, hogy nem volt jó ötlet egykori szerelmével szövetkezni. A rendőrség egy ismeretlen bejelentés alapján megjelenik a férfi egyik nyaralójánál, ahol bizonyítékok után kutatnak és találnak is valamit, ami összefüggésbe hozható Yusuf úrral. Efsun teljesen kiborul, hogy Fulya és Mehmet Emír örökbe fogadni készül a kis Esmát. A lány attól fél, hogy az Atahan vagyon többfelé osztódik.

2018.10.09., Kedd 18.35 - 112. rész

A rendőrség a nyaralóban talált bizonyítékok alapján megjelenik az Atahan - villában, hogy letartóztassa Mehmet Emírt. A férfit kihallgatják, és bent tartják a rendőrségen. Nuran, Efsun és Mucella úgy döntenek, hogy együtt felkeresik Salih-t és megpróbálják jobb belátásra bírni. Ám a férfi hajthatatlan és megfenyegeti őket, hogy mindent elmond a rendőrségnek, ha nem hagyják békén. A legnagyobb megrázkódtatás azonban akkor éri a nőket, amikor megtudják, hogy Salih hova temette Yusuf úr testét. Ates is úgy dönt, hogy saját kezébe veszi az ügyet és még aznap éjjel felkeresi az idős férfit.

2018.10.10., Szerda 18.35 - 113. rész

Mehmet Emír letaróztatása után az újságírók ellepik az Atahan családot. Ismail újra kihallgatja Salih-t, amikor Ates beront és megfenyegeti a férfit. Salih azonban nem ijed meg, hanem a rendőrség épülete előtt megkeresi az ügyvéd kocsiját... Mehmet Emír elárulja, hogy a nyaralója környékét bekamerázták, így Ates elindul, hogy magához vegye a felvételeket annak érdekében, hogy bizonyítsa védence ártatlanságát. Az úton azonban rádöbben, hogy a kocsi féke nem működik

2018.10.11., Csütörtök 18.35 - 114. rész

A rendőrség megtalálja Ates kocsiját a tengerben, ám a férfi nincs benne. Bahar összeomlik a hír hallatán. Az Atahan cég mehmet Emír letartóztatásával komoly anyagi és erkölcsi gödörbe került, így Hulya úgy dönt, hogy kezébe veszi a vállalat irányítását. Minden kifizetést és nagy projektet leállít, amivel a cég vezetői nem értenek egyet. Efsun - aki nem tud Hulya döntéseiről - azt tervezi, hogy kifizeti Salih-t, hogy békén hagyja a családot, az ehhez szükséges pénzt pedig Onuron keresztül az Atahan Holdingtól reméli.

2018.10.12., Péntek 18.35 - 115. rész

Hulya a költségcsökkentés miatt minden kiskereskedőt elküld a bazárból, vagyis utcára rakja őket. Onur megszerzi a pénzt Efsunnak, ám a cég könyvelője hamarosan észreveszi a hiányokat és jelzi Hulyanak. Mucella vállalja, hogy átadja az összeget Salih-nak. Bahart értesítik, hogy egy ismeretlen férfit szállítottak be a kórházba, így a lány Ilyasszal és Ismaillal odasiet.