Elif - A szeretet útján 2. évad, 72-76. rész tartalma

Elif - A szeretet útján 2. évad, 72-76. rész tartalma

 

 

2018.09.17., Hétfő 16:20 - 2. évad, 72. rész

Arzu megpróbálja elsumákolni, hogy eltűnt a levél, ezért megparancsolja Kiraznak, hogy takarítsa ki az egész házat. Aliye aggódik Tugce miatt, ám Arzu szerint csak Kenan figyelmét akarja. Gonca megtalálja a DNS teszteredményt, és megtudja, hogy Serdar Tugce apja. Úgy dönt, hogy ennek az információnak a birtokában nem marad tovább az Emiroglu házban. Melek elmegy az étterembe, és megkéri Feridét, hogy ne mozduljon ki a házból. Azonban, amint elment, Feride testvérei megpróbálnak bejutni a házba. Feride nem nyit nekik ajtót, ezért végül megfenyegetik, hogy van kijön, vagy megölik Muratot. Feride végül kimegy hozzájuk. Elviszik Melahathoz, és úgy döntenek, hogy megölik. Arzu lefizeti az egyik alkalmazottat, hogy semmisítse meg a DNS vizsgálat eredményét. Serdar megtudja, mit tett Arzu, és egy késsel megfenyegeti őt, hogy ne ellenkezzen vele, különben megbánja. Murat elmegy Feridéhez, de nem találja a házban. Arzu nem akarja elengedni Goncát, de ő megmutatja neki, hogy megtalálta a teszteredményt.

2018.09.18., Kedd 16:20 - 2. évad, 73. rész

Arzu megfenyegeti Goncát, hogy megbánja, ha nem adja vissza neki a teszteredményt, de Gonca nem törődik vele. Arzu még jobban meglepődik, amikor Veysel száll ki a kocsiból, ami elviszi Goncát. Feride bátyjai elviszik Feridét az erdőbe, és megbízzák a legkisebb fiút, hogy lője le. Ám ő nem tudja megtenni, és hagyja, hogy Feride megszökjön. A testvérek hiába keresik őt, ezért elhatározzák, hogy elmennek az étterembe. Feride felhívja Muratot, aki elmegy érte, és felhívja Melihet, hogy vegye fel őket. Gonca alig akarja elhinni, hogy onnantól kezdve Necdetnél fog élni. Necdet elmondja neki, hogy elkezdte szervezni az esküvőjüket. Kiraz észreveszi, hogy Gonca elment, és elmondja Aliyének. Pelin és Feraye új terven gondolkodnak, hogy szétszakítsák Selimet és Zeynepet. Feride bátyjai az étterembe érnek, és Melek bezárkózik a kamrába. Felhívja Kenant, aki oda is megy, és megveri a testvéreket. Necdet megbízza Erkutot, hogy vigye el hozzá Serdart, majd felhívja Arzut, hogy jöjjön ő is, és büntesse meg Serdart.

2018.09.19., Szerda 16:20 - 2. évad, 74. rész

Feride testvérei betörnek az étterembe, hogy szétverjék azt, így állva bosszút Meleken, amiért az asszony rejtegeti előlük Feridét, azonban Kenan még időben érkezik, hogy megakadályozza ezt, és rendőrt hívjon. Eközben Necdet elfogja Serdart, akit meg is akar ölni, azonban Arzu teketóriázása miatt Serdar meg tud lépni, és később – Gonca segítségével – ki is jut a birtokról.

2018.09.20., Csütörtök 16:20 - 2. évad, 75. rész

Arzu nagyon ideges, hogy Kenan esetleg már tudja is, ki Tugce valódi apja, azonban nem tud egyértelműen rájönni Kenan arcvonásaiból hogy ez, vagy valami egészen más az idegessége oka. Eközben Elifnek ismét egyre jobban hiányzik az anyja, akit jelenleg leköt, hogy segítsen Feridének és az öccsének, Sametnak a saját lábára állni. Selim és Zeynep pedig filmet akarnak nézni, de nem tudnak a két lánytól.

2018.09.21., Péntek 16:20 - 2. évad, 76. rész

Kenan elmegy Melahathoz, és kifizeti, amit Feride elvett tőle. Samet hazautazik. Arzu beszélni akar Serdarral, de ő azt mondja, Arzu meg fogja bánni, hogy nem ölte meg őt. Necdetnek végül dolga akad, ezért nem megy Goncával az Emiroglu házba. Gonca odamegy, és bejelenti, hogy férjhez megy. Amikor Aliye megkérdezi, hogy kihez, megjelenik Necdet, és közli, hogy a menyasszonyáért jött. Otthon Gonca és Necdet elkezd készülődni az esküvőre. Elif az anyjával álmodik, és sírva ébred, ezért Aliye úgy dönt, hogy elviszi őt Melekhez. Murat rájön, hogy Feride mennyivel többet tud nála, ezért szégyelli magát.