Julieta 69-73. rész tartalma

Julieta 69-73. rész tartalma

 

 

2018.11.26., Hétfő 14:40 - 69. rész

Genaro rájön, hogy történt valami a felesége és Rosendo között, ezért elhatározza, hogy kiveri Carminából az igazságot. A nő végül bevallja, hogy Rosendo megerőszakolta. Genaro végigvonszolja Rosendót a birtokon, s csak Pedro közbelépése akadályozza meg a gyilkosságot. Pedro elhatározza, elhagyja Nadiát. A lány ismét elmegy Mendoza parancsnokhoz, hogy újból feljelentse Julietát. Gabriel megtudja, hogy Pedro adott vért neki, tehát ő mentette meg az életét. Nehezményezi, hogy ezt mindeddig eltitkolták előtte, de gyanút fog. Ofelia bevallja, hogy Pedro valójában Gabriel fia.

2018.11.27., Kedd 14:40 - 70. rész

Gabriel értesül arról, hogy Pedro az ő fia, Mateo atya azt tanácsolja neki: ne mondja el Pedrónak az igazságot. Pedro elmondja Cristóbal-nak, hogy miért gondolta meg magát Nadia-val kapcsolatban, és óvatosságra inti öccsét. Arturo a bírósági határozat alapján erőszakkal távolíttatja el Rosendót addigi otthonából. Carmina Mateo atyához megy, és gyónás közben elmondja neki az igazságot Sofia haláláról.

2018.11.28., Szerda 14:40 - 71. rész

Genaro fültanúja a gyónásnak, és kis híján megfojtja Carminát, csak Mateo atya közbelépése menti meg a nő életét. Gabriel összetalálkozik Pedróval a folyónál, és elmondja neki, mennyire szerette az édesanyját, biztosítja Pedrót arról, hogy ha Julieta vissza akar menni hozzá, ő nem fog az útjába állni. A Valencia-házban éppen vacsoráznak, mikor beállít Javier, és felfedi Pedro előtt Nadia titkát. Pedro dühében kérdőre vonja apját, miért nem szólt neki erről korábban. Genaro elmegy Javierhez, akitől az úr új igazságokat tud meg.

2018.11.29., Csütörtök 14:40 - 72. rész

Genaro mérgében nekiesik Nadia-nak, de Cristóbal nem várt módon védi meg apjától. Nadia találkozót kér Javier-től, ám egy óvatlan pillanatban a nő figyelmeztetésképpen megsebesíti a férfit. Pedro ismét meglátogatja Julieta-t és közli vele, hogy harcolni fog érte. Gabriel látja Pedrót elmenni, és újból kérdőre vonja Julietát, a vita hevében elmondja a lánynak, hogy Pedro valójában kinek a fia.

2018.11.30., Péntek 14:40 - 73. rész

Nadia elárulja Pedrónak, hogy meghallotta, amint veszekedés közben Rosendo felemlegette Genarónak, hogy az ő parancsára ölte meg Julieta nagyapját. Ofelia azzal fenyegeti Cristobalt, hogy kitagadja az örökségből, ha elveszi Nadiát. Pedro és apja közt egyre feszültebb a viszony. Julieta újabb névtelen levelet kap, Gabriel úgy dönt, akár erőszakkal is elviszi Julietát nagyapja birtokáról. Miközben Julieta csomagol, támadás éri őket.