Riválisok 2-6. rész tartalma

Riválisok 2-6. rész tartalma

 

 

2019.01.07., Hétfő 15:00 - 2. rész

Alonso azt kéri, halasszák el pár héttel az esküvőt, mert pénz híján nem tud lezárni egy üzleti projektet. Valentina nagyvonalúan felajánlja, hogy Alonso rendelkezésére bocsátja az összeget. A férfi eközben azt tervezi, hogy az esküvő után Ivanával kiforgatják a vagyonából Valentinát. Isabel arra kéri don Ernestót, segítsen neki meg a lányának egy lakást keresni. Este véletlenül meglátja Ivanát Alonsóval csókolózni a ház előtt.

2019.01.08., Kedd 15:00 - 3. rész

Ivana azt hazudja anyjának, hogy Alonso vetette rá magát, és kéri, hogy ne árulja el Valentinának, amit látott. Alonso észreveszi, hogy Isabel megváltozott irányában, de nem tudja mire vélni a dolgot. Alonso elbocsátja Don Ernestót, közli vele, hogy Valentina férjeként ő intézi majd a vállalat és a család pénzügyeit.

2019.01.09., Szerda 15:00 - 4. rész

Felipe érzi, hogy hiába is próbálja meghódítani Ivanát, mert nem az esete, de Alonso erősködik, hogy segít neki meghódítani a lányt. Ivana, hogy magára vonja mindenki figyelmét, altatókat vesz be. Az eszméletlen lányt Valentina találja meg. Azonnal kórházba szállítják. Gabriela reménytelenül szerelmes Felipébe, de tudja, hogy a férfi Ivanát szereti.

2019.01.10., Csütörtök 15:00 - 5. rész

Benita megmutatja Valentinának Ivana búcsúlevelét, amelyben arról ír, hogy egy olyan férfi miatt akar végezni magával, aki meg sem érdemli. Isabel beszámol Justino atyának arról, hogy Alonso kikezdett a lányával. Ivana randevút kér Alonso társától, Oscar Ampudiától, hogy azt higgyék, ő az a nős férfi, aki miatt öngyilkosságot kísérelt meg.

2019.01.11., Péntek 15:00 - 6. rész

Felipe bocsánatot kér Gabriellától, de a lány közli vele, hogy nemigen van miről beszélniük, mert Felipe csak barátként tekint rá. Isabel nem helyesli, hogy Valentina a pénzügyeit Alonsóra akarja bízni. Valentina a nagynénjétől értesül arról, hogy vőlegénye kirúgta Don Ernestót. Alonso megtudja, hogy Oscarnak köze van Ivanához.