Drága örökösök 1. évad, 5-9. rész tartalma

Drága örökösök 1. évad, 5-9. rész tartalma

 

 

2019.01.07., Hétfő 18:50 - 1. évad, 5. rész

Birkanyájak

A család az első sokk és meglepetés után próbálja kialakítani az új életét és kitalálni, hogy hogyan függesszék fel a régit, amit Pesten hagytak. Tibi próbálja elérni, hogy ők teljes létszámban maradjanak, de a lányával nincs könnyű dolga. A helyi panziós pedig szövetségest keres, aki belülről bomlasztja a családot. A falusiak hadjáratának első hulláma birkákkal érkezik.

2019.01.08., Kedd 18:50 - 1. évad, 6. rész

Trágya ajánlva

Miközben Szláven furcsa küldeményt kézbesít Mónikáéknak, a birkák továbbra is fejfájást okoznak - ezúttal Mihály számára, aki nem tud velük elszámolni Zsóka előtt. Polli Ökörapátiba érkezik, és kétségbeesetten konstatálja, hogy Kata mennyire elhanyagolt külsővel éli mindennapjait, így sminkfortélyait hívja segítségül. Kristóf nyaka körül szorul a hurok több milliós tartozása miatt, nem várt helyről és nem várt módon kap segédkezet.

2019.01.09., Szerda 18:50 - 1. évad, 7. rész

Lebukás

Attila irodájába rejtélyes csomag érkezik. Tartalmát egyletbeli pozíciójának megszilárdítására szeretné felhasználni: üzletet ajánl Mihályéknak. Stefi, Dani, Kata és Róbert közös ebédje kudarcba fullad, különösen a két férfi közötti feszültség nyomja rá a bélyegét az egyébként is kínos helyzetre. Sándor - ahogy általában - krumpliszsákként zuhan be Anikó ablakán, csak azt nem sejti, hogy Anikót ezúttal nem találja egyedül.

2019.01.10., Csütörtök 18:50 - 1. évad, 8. rész

Mindenki Pestre megy

Anikó titokban Budapestre készül, Sándornak azonban hazudik erről, így a férfi joggal van kiborulva. Kata megígéri Kristófnak, hogy segít neki adóssága rendezésében, így Budapest felé veszik az irányt, arról azonban nincs tudomásuk, hogy miféle meglepetések várják őket a fővárosban. Fény derül a főorvosnő és Róbert közös titkára, és Mónika legnagyobb bánatára még az áram is elmegy.

2019.01.11., Péntek 18:50 - 1. évad, 9. rész

A lovasbemutató

Tamás látszólag túl messze megy, ám Stefi mégis szívesen veszi, hogy a fiú így érdeklődik iránta. Mihály és Attila cicaharca miatt hiba csúszik a számításba, és a térfigyelő kamerák felvételei körül hatalmas zavar keletkezik, Szláven igyekszik megmenteni a helyzetet. Kata összetörve keresi fel Jolikát, akitől lelki segélyt vár, a gyógytea azonban nem várt hatást vált ki a lányból. A lovasnapok kezdeti sikere után óriási baleset történik, mindenki Lajos életéért izgul.