Drága örökösök 1. évad, 20-24. rész tartalma

Drága örökösök 1. évad, 20-24. rész tartalma

 

 

2019.01.28., Hétfő 19:35 - 1. évad, 20. rész

Kálmán visszatér?

Cicaharc alakul ki Panna és Mónika között, melyet a végére Kristóf tesz pontot, mivel Dia segítségének köszönhetően hozzájut Józsi furgonjához, hogy azzal mehessen Budapestre. Anikó újranyitja a kocsmát a melósok legnagyobb örömére. Zsóka szokatlan módon akar bosszút állni Mihályon, amiért a férfi nem hajlandó ellenségként tekinteni Sándorékra. Tibi nosztalgiázni tér be a kocsmába Anikóhoz. Marosi mellbevágó bejelentést tesz, míg Anikónak üzenete érkezik, amely mindent megváltoztat...

2019.01.29., Kedd 19:35 - 1. évad, 21. rész

Kirúgva

Panna épphogy átköltözik Mónika luxusházába, újabb megpróbáltatásoknak van kitéve: Zoltán érkezik, aki be akarja hajtani Kristóf legújabb adósságát, ám a nő szépsége megszédíti őt. Az Attila és Dia közötti feszültség a tetőfokára hág, a bolttulajdonos polgármester kirúgja Diát az üzletből. Sándor Valinál akarja eláztatni Tibit, ám a nő agilisan védelmezi férjét. Dani lovas órát ad Katának, míg Józsi Mónikához megy a közös biznisz reményében.

2019.01.30., Szerda 19:35 - 1. évad, 22. rész

Lovaspóló ügylet

Sándor legnagyobb bánatára Dia megingathatatlan elhatározásra jut jövőjét illetően. Tamás üzletet ajánl Szlávennek, aki be akarja fogni a fiút favágásra, ám Tamás kevéssé tűnik alkalmasnak a feladatra. Kata és Dani kifestik a tisztaszobát Jolikánál, hogy az egészségközpont méltó körülmények között nyílhasson meg. A tárgyalások során Mónika és Józsi között egyre bensőségesebb viszonyba kerülnek. Vali gyanakodni kezd Tibire, Zsókától próbál információkat gyűjteni Anikóról.

2019.01.31., Csütörtök 19:35 - 1. évad, 23. rész

Levél Tirolból

Dia felszáll a Budapestre tartó buszra, ezzel megkezdi áhított életét. Zoltán nagyvonalú gesztust gyakorol Panna felé, mely végérvényesen felébreszti a nő vonzalmát a férfi iránt. Szláven sikeresen teljesíti küldetését, nagy műgonddal csempészi ki a postáról az osztrák bélyeget, melyet felhasználva Tamás hamis levelet ír Tibinek. Kristófot Attila ezúttal egy elhagyatott házhoz küldi, ám a legkisebb Szappanos gyerek ezúttal nem ússza meg a dolgot egy kifacsart végtaggal.

2019.02.01., Péntek 19:35 - 1. évad, 24. rész

Pusmogók

A sebesült Kristófot Jolika ápolja a tisztaszobában, a férfi beszámol nővérének a történtekről, mely Mónikát láthatóan felháborítja. Tibi édesapjától kapott levelével Anikóhoz rohan, tőle kér tanácsot, hosszadalmas pusmogásuk a féltékenykedő Vali szemét szúrja leginkább, akinek a szintén féltékeny Sándor szolgáltat perdöntő bizonyítékokat. Szofi nem nézi jó szemmel Panna frissen sült udvarlóját, Zsóka pedig Szlávent gyanúsítja a bélyeg eltűnése miatt, bizonyítani azonban nem tudja feltevését.